[A6 C5] Jaki być koszt lakieru (mat) i złotych felg?
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
No własnie mówiłeś kiedyś,ze mozna tak pomalować autko,bo ja mślalem zawsze,ze to lakier-mat,a nie okleina,a tu proszę...Voytec pisze:Wg moich najnowszych wiadomosci to istnieje mozliwosc polakierowania tak auta..ale ja tego osobiscie nie widzialem ani nie lakierowalem

Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
MR.A6 pisze:No własnie mówiłeś kiedyś,ze mozna tak pomalować autko,bo ja mślalem zawsze,ze to lakier-mat,a nie okleina,a tu proszę...Voytec pisze:Wg moich najnowszych wiadomosci to istnieje mozliwosc polakierowania tak auta..ale ja tego osobiscie nie widzialem ani nie lakierowalem
Kolega z forum vw golf ma pomalowane vw polo w macie własnie.Mówi ze fajnie to wygladało jak miało z miesiąc potem kazda ryska wszystko widac na tym.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Ja parę tygodni temu malowałem synowi rower (czarny i biały mat).
Zwykly spray z Castoramy czarny i biały i na to clar mat... wyszło fajnie, ale to tylko rower. Z samochodem raczej nie dam rady i wolałbym żeby zrobił to fachowiec.
Zastanawiam się tylko czy malować, czy oklejać? Co będzie trwalsze i łatwiejsze w utrzymaniu?
Nie ukrywam, że cena też odgrywa jakąś tam rolę.
Zwykly spray z Castoramy czarny i biały i na to clar mat... wyszło fajnie, ale to tylko rower. Z samochodem raczej nie dam rady i wolałbym żeby zrobił to fachowiec.
Zastanawiam się tylko czy malować, czy oklejać? Co będzie trwalsze i łatwiejsze w utrzymaniu?
Nie ukrywam, że cena też odgrywa jakąś tam rolę.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
po lakierce nie ma juz odwrotu a folie zawsze można zerwaclukidb pisze:Zastanawiam się tylko czy malować, czy oklejać? Co będzie trwalsze i łatwiejsze w utrzymaniu?

Mój znajomy kupił nową czarną X5 i odrazu dał ją okleić na biało ,powiedział że pojezdzi jakiś czas az mu się nie znudzi a pozniej zerwie folie i będzie miał auto jak z salonu znowu

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
No i mnie przekonałeś.
Czeka mnie tylko jeszcze rozrząd, zawieszenie, wymiana przedniej szyby, którą sam sobie rozbiłem przy wymianie wycieraczek
i mały wyciek oleju... czyli za jakieś 6000zł lub dwa miesiące będę gotów do oklejania
[ Dodano: 2011-06-23, 17:46 ]
a żeby było ciekawiej, to dziś rano klękło mi wspomaganie, więc oklejanie coraz bardziej się oddala
Czeka mnie tylko jeszcze rozrząd, zawieszenie, wymiana przedniej szyby, którą sam sobie rozbiłem przy wymianie wycieraczek

[ Dodano: 2011-06-23, 17:46 ]
a żeby było ciekawiej, to dziś rano klękło mi wspomaganie, więc oklejanie coraz bardziej się oddala

- Toperz
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jaki jest orientacyjny koszt oklejenia samochodu?darkglass pisze:Witam jeśli jest ktoś zainteresowany zmianą koloru zapraszam na www.oklejamy.auto.pl
między pruszkowem a warszawką jest miasto reguły i tam jest firma CAR SPA odnawiają i właśnie naklejają folie mat lub carbon tak że looknijcie http://www.car-spa.pl/index_carspa.php? ... zQodq3s4Hg