Witam kolegów,
Przeszukałem całe forum i nie znalazłem takiego problemu, który wystąpił u mnie. Dokładnie chodzi o to, że nie działają mi żadne zegary. Wielu ludzi pisało o tym ze np. nie działa im tylko prędkościomierz lub zegary "wariują". U mnie sprawa polega na tym, że żadne zegary w ogoóle nie działają, stoją na "zero" i na tym koniec.
Gdzie moze lezec przyczyna? Czy moze to byc jakis bezpiecznik?
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.
Awaria wszystkich zegarów w Audi A6 C4
- Dodek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1992
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
znaczy sie co ? co dokładnie sie dzieje i kiedy?
Czy zjwisko to występuje jak chcesz zapalić auto przekrecasz stacyjke i ....nic - wtedy licznik nie reaguje , kontrolki nie działają i do tego rozrusznik nawet się nie odezwie - tak ?
Jeśli dzieję sie to co powyżej napisałem zablokował sie immo lub ( ostatnio mi sie to przydarzyło także ) dodatkowy alarm odciąl prąd
Masz jakiś alarm dodatkowy ?
Czy zjwisko to występuje jak chcesz zapalić auto przekrecasz stacyjke i ....nic - wtedy licznik nie reaguje , kontrolki nie działają i do tego rozrusznik nawet się nie odezwie - tak ?
Jeśli dzieję sie to co powyżej napisałem zablokował sie immo lub ( ostatnio mi sie to przydarzyło także ) dodatkowy alarm odciąl prąd
Masz jakiś alarm dodatkowy ?
Łan tu sri TDI :mrgreen:
Sprawdź bezpieczniki.
Mi tez to niedawno się przydażyło, jak zrobiłem gdzieś przypadkowo zwarcie.
O ile pamiętam to sterowanie lusterek nie działało mi jak poleciał ten bezpiecznik.
Nie pamiętam który niestety.
Mi tez to niedawno się przydażyło, jak zrobiłem gdzieś przypadkowo zwarcie.
O ile pamiętam to sterowanie lusterek nie działało mi jak poleciał ten bezpiecznik.
Nie pamiętam który niestety.
-Audi 100 Avant '92r. ABC (Rezanko: Soczewki, el. szyby, roletki tylnych drzwi, dekory, ori 3 światło stop, 8 fabrycznych głośników, podświetlane nawiewy)
-Poprzednio 4 inne OOOO
-Poprzednio 4 inne OOOO