[A6 C5] jakie radio lepsze Pioneer czy Fabryczne
- K@MiL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Gwozdzio, tutaj kwestia jakie głośniki chcesz w drzwiach moim zdaniem, jeżeli zestaw: drzwi średnie tony i jakiś sub w bagażniku to jest OK w Audi, co innego jak nie planujesz suba, wtedy to tak jak w Twoim wypadku trzeba bawić się w inną konstrukcją plus maty, wygłuszenie itd itp. Ja narazie nie narzekam na serie, bo nie mam aż tak wielkich wymagań co do jakości audio w samochodzie, co innego w domu 

osobiście przesiadłem się z fabrycznego radia na pioneera i widzę dużą różnice jeśli chodzi o odbieranie fal radiowych. Teraz łapie około 7 stacji a stare radio łapało 1-2. Antenę mam wbudowaną w szybę także nie jest za fajnie, no i mam mp3 i pilot
jedyna wada to wygląd wiadomo oryginał idealnie pasuje stylistycznie, ale w c5 zawsze klapkę można zamknąć i jest ok 

Witam, widzę ze koledzy Gwożdzio i BigDave wiedzą co w trawie piszczy. Co do "kwara" Pionka nie będę sie wypowiadał bo dla mnie to nie gra. Jeśli chodzi o drzwi to mogę polecić Dego Po 650. Po porządnym wygłuszeniu drzwi i odpowiednim wzmaku sub jest niepotrzebny. Ja osobiście zamiast orginalnego suba Bose wstawiłem : Dego SB-10 P MKII.