[quote="robsyl"]A wiec wymienilem prawy przegub zewnetrzny bo jakos z tamtat bardziej dochodzil ten dzwiek i powiem wam lipa dalej wali ,co to moze byc?
Gdybajcie dalej,az wymieni całą zawieche :lol:
[A6 C5]Stukanie przy skręcaniu
Hehe, no tak. Czekam na inne trafne uwagi z niecierpliwoscią :mrgreen:
Chłopak podjechał by juz do diagnosty i zaoszczędził parę zeta, a tak- jak to napisał lipa - :mrgreen: miła Pani
Chłopak podjechał by juz do diagnosty i zaoszczędził parę zeta, a tak- jak to napisał lipa - :mrgreen: miła Pani
Ostatnio zmieniony 11 lip 2008, 23:44 przez japan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
apropo przebubów,potrzebuje prawy zewnętrzny,nie wiem co wybrać>nowy ryginał(ile kosztuje?),dobry nowy zamiennik(ale jaki?)może używany orginał "od Edka"ze szrotu.(tylko jak stwierdzic czy nie jest zuzyty?)jakie sa rożnice cenowe?czy warto inwestowac w nieorginały czy użwki?prosze o porade kogos z doswiadczeniem.Do 2.8 V6
boberek
-
- Forum Audi A6 / A7
serdeczne dzięki za podpowiedż ale jednak chodzi mi o przegub prwego koła;)(jeśli strona robi różnice -nie wiem)i napewno zewnętrzny.do 2.8v6 99r z napędem tylko na przód(tez nie wiem czy to ma znaczenie).Dzisiaj juz tak "tyka", że boje sie ze skrętu ruszać:(to już jego ostatnie chwile,musze to zrobić na dniach bo w końcu stane gdzieś na swiatłach z pedałem w podłodze wyjącym silnikiem i stadem trąbiących baranów a nie chce robić złej opini dobrej marce;)
boberek
--------------------------------------------------------------------------------
Witam wszystkich. Ostatnio zauwazylem ze przy skrecaniu w prawo gdy ruszam z postoju lub jade w skrecie i dodaje gazu pojawia sie dziwne stukanie..wiem ze taki problem byl tu zglaszany i zostal zdiagnozowany jako uszkodzony przegub. Moje pytanie jest takie - czy nalezy sie natychmiast udac do mechanika czy mozna jeszcze pojezdzic, chodzi mi o to iz przebywam za granica i nie wiem czy musze reagowac na to teraz czy moge jeszcze troche pojezdzic i wrocic do kraju by to zalatic??? Dzieki za wszystkie porady i pozdrawiam raz jeszcze!!!!
Witam wszystkich. Ostatnio zauwazylem ze przy skrecaniu w prawo gdy ruszam z postoju lub jade w skrecie i dodaje gazu pojawia sie dziwne stukanie..wiem ze taki problem byl tu zglaszany i zostal zdiagnozowany jako uszkodzony przegub. Moje pytanie jest takie - czy nalezy sie natychmiast udac do mechanika czy mozna jeszcze pojezdzic, chodzi mi o to iz przebywam za granica i nie wiem czy musze reagowac na to teraz czy moge jeszcze troche pojezdzic i wrocic do kraju by to zalatic??? Dzieki za wszystkie porady i pozdrawiam raz jeszcze!!!!