Niemiecka technologia na amerykańskich chromach 20"
naprawde ladna :D
slicznie sie prezentuje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
grzenio
fajna furka swietnie wygladaja zderzaki pomalowane w kolorze..tez chce to zrobic ale nie wiem jak bedzie wygladac pomalowanie samych zderzakoch bez progow jak myslicie???
[ Dodano: 2010-03-10, 15:39 ]
a jak wyglada u ciebie wytrzymałosc tego lakieru na zderzakach i listwach??? one po to sa aby chrobic polna cześć nadwozia przed odpryskami kamyczkow itd...jak to wyglada po przejechaniu wiekszej ilosci km???
[ Dodano: 2010-03-10, 15:39 ]
a jak wyglada u ciebie wytrzymałosc tego lakieru na zderzakach i listwach??? one po to sa aby chrobic polna cześć nadwozia przed odpryskami kamyczkow itd...jak to wyglada po przejechaniu wiekszej ilosci km???
LINK DO MOEJE PEREŁKI a-oto-moja-perelka-nowe-fotki-vt18100.htm#196543
Dzięki wszystkim za miłe komentarze a co do dalszych przeróbek to chciałbym zrobić czarne szyby i ringi na zegary chyba tyle :mrgreen: bo co ja tu moge więcej zrobić musze jeszcze wymalować zaciski mam czarne i nie wiem czy odświeżyć je tylko czy wymalować na jakiś inny kolor czekam o rady pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 20 mar 2010, 17:50 przez The Rock, łącznie zmieniany 1 raz.
- 23jordan23
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
otóż to czerwone troche agro zalatuja seiczento tez,hehehe samochod ok tylko gril do bani,masz audi tak?to gdzie jest znak?muszą byc 4kółka po prostu musza jak gwiazda w mercu i nerki w bmw .co do zacisków jeszcze czarne ok.santo ma racje.
pozdrawiam

"Jestem nieuczciwy i możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość. To uczciwi są nieprzewidywalni, zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie... głupiego..."
Cpt. Jack Sparrow
Cpt. Jack Sparrow
Audi to audi i nie trzeba przypominać nikomu że to jest audi a chciałem coś takiego z serii back-line http://www.allegro.pl/item979478647_gri ... extra.html tylko nie dam tyle kasyyogibear1 pisze:tylko gril do bani,masz audi tak?to gdzie jest znak?muszą byc 4kółka po prostu musza jak gwiazda w mercu i nerki w bmw
BigDave, Wiem wiem widziałem wypas nawet komentarz ci napisałem
Oczywiście ori grilla mam :mrgreen:

powiem ci że nie głupi pomysł lakiernika to mam kumpla także problemu nie maGranuL pisze:ja tez chce taki grill i nie dam tyle kasy pojade do lakiernika i po prostu po prosze go i spytam się czy nie pomaluje mi chrom ramki na grillu na czarno i po sprawie do tego s-line znaczek kupie i masz taki sam jak ten za 400zł