Witam.
Potrzebuje kupic waz interculera do kolektora ssacego zapinany na opaski slimakowe (powtarzam co mowil fachowiec bo to podobno istotne), chce sobie sprawic uzywke tylko nie wiem jaki kod tego weza jest bo jest ich mnostwo. A6 2,5 tdi 1999r. 180km.
Pomozcie jesli wiecie jaki konkretnie to jest model bo jest mnostwo tych wezy i nie wiem jaki kupic, wiem ze sa tam numery na nim niestety na moim juz nie do odczytania.
Prosze o odpowiedzi zorientowanych pozdrawiam
[A6 C5 2,5 TDI]Wąż interculera Pomóżcie
[A6 C5 2,5 TDI]Wąż interculera Pomóżcie
Ostatnio zmieniony 19 paź 2009, 23:05 przez kondziu, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [A6 C5 2,5 TDI]Wąż interculera Pomóżcie
Witam.Ostatnio też go wymieniałem i po numerach nadwozia doszedł gość ale w serwisie.kondziu pisze:Witam.
Potrzebuje kupic waz interculera do kolektora ssacego zapinany na opaski slimakowe (powtarzam co mowil fachowiec bo to podobno istotne), chce sobie sprawic uzywke tylko nie wiem jaki kod tego weza jest bo jest ich mnostwo. A6 2,5 tdi 1999r. 180km.
Pomozcie jesli wiecie jaki konkretnie to jest model bo jest mnostwo tych wezy i nie wiem jaki kupic, wiem ze sa tam numery na nim niestety na moim juz nie do odczytania.
Prosze o odpowiedzi zorientowanych pozdrawiam
I polecam jednak nowy bo na używce pojeździłem pół roku i pękł. nowy to koszt ponad 300...
jarcys1
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
etka mi zeznaje ze jest to waz do modeli 2002-2005 do silnika BDG, BDH.
Twoj silnik (AKE ?) z w/w rocznika, oraz roczniki wczesniejsze mialy ten numer ktory podalem.
Niestety nie potrafie powiedziec czym (jezeli w ogole) sie roznia. (mocowaniem ?)
Opaski nie sa w komplecie - lecz ich koszt jest znikomy.
Twoj silnik (AKE ?) z w/w rocznika, oraz roczniki wczesniejsze mialy ten numer ktory podalem.
Niestety nie potrafie powiedziec czym (jezeli w ogole) sie roznia. (mocowaniem ?)
Opaski nie sa w komplecie - lecz ich koszt jest znikomy.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jerzy
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-