witam przedstawiam wam moje limo
Na razie nie ma tam nic szczegolnego ale to sie zmieni.Mam ja od kilku dni nabylem za 1700 funtow troche trzeba do niej wlozyc no ale coz .I tak uwazam ze warto.
ÂŁadny kolorek.
Dodaj fotki z wnętrza jeszcze.
Na wiosnę proponuję dokładki pod kolor, większego bucika, spryskiwacze + xenon i ew. ściemnić szybki i in-pro na tył. I będzie !
ÂŻyczę szerokości i zadowolenia z autka!
no to dodam troche szczegolow, co zauwazylem do tej pory:
-przednie szyby podnosza sie jakby wazyly tone( wiem ze to slizgi bo sprawdzalem na forum)
-swieci sie ABS plus czerwony wykrzyknik (mam nadzieje ze to nie sterownik)
-z przodu do wymiany tarcze plus klocki , tyl klocki
-sprzeglo bieze jak dla mnie to za wysoko (zuzyta tarcza?)
-i wydaje mi sie ze zawor stuka
-no i roznica w kolorach tylny zderzak -bok(od slonca?)
poza tym autko jedzie super :-D tylko przebieg 185000 mil ale i tak jestem happy
Uwazacie ze wtopilem?
Ostatnio zmieniony 06 mar 2010, 23:36 przez drozdu, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo podobne do mojego kolorek potwierdzam ładny. co do ceny się nie wypowiadam to każdego indywidualna sprawa ja tym bardziej na UK cenach sie nie znam :D Pozdrawiam i powodzeniach w dalszych modach
Co do ceny tragedii niema .Co do twoich watpliwosci podjedz gdzies do mechaniora to ci wszystko sprawdzi zwroc uwage na pompe oleju a mianowicie na jej cisnienie ja mialem taki problem u siebie niestety musialem popychacze wymienic co do sprzegla sie nie wypowiem bo mialem tip :lol: pozdro
Będzie dobrze, szybka wizyta u mechanika i będziesz wiedział ile cię to wszystko wyniesie, lepiej zainwestować od razu i nie czekać aż coś padnie bo w tedy koszta rosną niemiłosiernie :-?