Poprawnie nazywaj tematy
[A6 C5] Mrugajacy xenon
[A6 C5] Mrugajacy xenon
witam serdecznie i prosze o pomoc od paru dni jestem posiadaczem xenonow w mojej a6 ale problem polega na tym iz gdy zapalam silnik jeden z xenonow mruga jaj stroboskop trwa to kilka sekund i gasnie
natomiast drugi zapala sie bez problemu i swieci, problem znika kiedy przekrece przelacznik swiatel w pozycje swiatel drogowych zapomnialem wspomniec ze swiatla zostaly przerobione i po przekreceniu zaplonu swieca caly czas :?: dziekuje i goraco pozdrawiam
Poprawnie nazywaj tematy
Poprawnie nazywaj tematy
Ostatnio zmieniony 07 lip 2008, 11:34 przez Norbi836, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jagielow
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jarek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
napewno przetwornica przerabiałem to miesiąc temu. jesli chcesz sie upewnic przemien zarniki z lewego do prawego >> tylko ze jest z tym troszke roboty. kolejne pytanie to >>> czy masz oryg xenony czy takie z allegro?? ALE NA BANK PRZETWORNICA. OBJAW BEDZIE TAKI ZE NAGLE STRZELI I JUZ SIE NIE ZASWIECI
<<Koozi>>
-
grzybciu_ndm
- Forum Audi A6 / A7

U mnie jest tak,że xenon z lewej strony zapala sie przy przekręcaniu pokrętła na mniej niż sekundę i gaśnie,ten z lewej świeci dobrze. Do wczoraj po kilku próbach i lewy się świecił i było dobrze,natomiast dzisiaj włączałem chyba ze sto raczy i nic
Czy to przetwornica?
Bo xenony mają 2 miesiące i zamontowane oryginalnie.
Bo xenony mają 2 miesiące i zamontowane oryginalnie.
-
grzybciu_ndm
- Forum Audi A6 / A7