Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] Czy też mogę miec subwoofer???

Car Audio
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dawidek174
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] Czy też mogę miec subwoofer???

Post autor: dawidek174 » 24 lut 2010, 18:48

Witam wszystkich :-)

Mam pytanie bo mój kolega ma takie samo audi C5 jak ja i on ma w bagażniku seryjny subwoofer a ja nie mam :cry: Moje pytanie jest takie czy jak bym kupił taki oryginalny subwoofer to są tam w bagażniku kable żeby od razu podłączyć i cieszyć się jak gra czy to nie takie proste?
A6 C6 3.0TDI--->BęDZIE:D
A6 C5 2.8Q--->BYŁO
VW PASSAT B5FL 1.9TDI--->BYŁ
A6 C4 2.5TDI--->BYŁO
VW PASSAT B4 1.9TDI---BYŁ
AUDI B4 2.0---BYŁO
VW PASSAT B2 1.6---BYŁ

The Rock

Post autor: The Rock » 26 lut 2010, 21:14

Witam z tego co ja wiem to własnie wychodziły rózne wersje sprzetowe w c5 i w twoim przypadku lepiej by było jak bys sobie kupił wzmacniacz i wofer niz walczył z orginalnym subem bo jest to do podłaczenia ale cięzko tam do niego idzie aż 8 kabli ja mam bose i mam tez fabryczny wofer . On jest podłaczony razem z tylnimi głośnikami jak zmieniałem radio to miałem problem z podłaczeniem tego jakoś sie udało teraz zrobili taką koste co sie wpina i mozna bez problemu podłaczy inne radio. Pewnie jakbyś kupił fabryczny wofer i go rozbebeszył doszedł który kabel do czego to by podłaczył teraz wszystko moza podłaczyć :mrgreen: moje zdanie jest takie kup sobie zestaw np. http://www.allegro.pl/item937365142_zes ... ghost.html i bedziesz miał dużo lepszy bass jak coś to wal na pw. pozdro

Awatar użytkownika
BigDave
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: BigDave » 26 lut 2010, 22:17

Dokładnie The Rock dobrze Ci radzi. Oryginalny sub jest połączony z tylnymi głośnikami i jest trochę mieszaniny w kabelkach. Jeśli się na tym nie znasz za bardzo to możesz mieć problem z podłączeniem tego. Poza tym na oryginalnym subie szału nie. Zależy jaki dźwięk i ile bassu chcesz uzyskać. Mam jedno pytanko. Jakie masz radyjko :?:

P.S. Komplet, który zaproponował The Rock napewno będzie grał lepiej <ok>

Pozdrowionka
Vorsprung Durch Technik

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja