Nie polecam tej firmy.Zakupiłem u nich reflektor przedni podwójna soczewka do C4 A6.Miał być z paragonem.Rozmawiałem przed zakupem ok. 20 minut i zadawałem konkretne pytania:
1.-czy lampa jest europejska(Podstawowe pytanie)?-tak
2.-czy mocowania całe?-brak jednego(zgodziłem się)
3.-czy regulacje całe,sprawne?-tak
4.-czy jest dzwignia do przestawiania światła europa?-tak
Miało być wszystko OK oprócz jednego, górnego zaczepu.Co się okazało?Rozwalona(brak)regulacji odbłyśnika a sama soczewka od angola(załamanie światła \__ ).Lampa totalny gruz.Brak paragonu.
Zadzwoniłem do nich a gościu powiedział mi że taką tylko mieli i taką mi wysłali a jeśli jej nie chcę to mogę ją odesłać do nich z paragonem.Zwróciłem uwagę,że paragonu nie dostałem to facet powiedział mi żebym radził sobie sam i ......tyle było rozmowy-jak cham rozłączył się.
Stanowczo odradzam
[towar]-i car Poznań-lampy
[towar]-i car Poznań-lampy
Ostatnio zmieniony 26 lut 2010, 16:43 przez GP Jumbo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
GP Jumbo, napisz może coś więcej, co to za firma (jakiś szrot
?), jakieś dane adresowe może, jestem z Poznania, w branży motoryzacyjnej trochę obznajomiony ale "i-car" nie mówi kompletnie nic !
Może ta "firma" to sprzedawca garażowy czy piwniczny z Allegro ?

Może ta "firma" to sprzedawca garażowy czy piwniczny z Allegro ?
Części samochodowe online - Motostacja pl
http://www.swistak.pl/a5786753,Audi-A6- ... an-FV.html#
Bezpośredni link do ich ogłoszenia.Tę lampę(podobno jedyną) kupiłem.
Tytuł tematu poprawiony.Czy jest dobrze?
Bezpośredni link do ich ogłoszenia.Tę lampę(podobno jedyną) kupiłem.
Tytuł tematu poprawiony.Czy jest dobrze?
Przez przypadek zajrzałem w ten wątek i jak zobaczyłem i-car myślę, że skądś kojarzę tę firmę. No i bingo
Byłem kiedyś u nich jak mi Audiczka w Poznaniu wciągnęła smarowidła ponad miarę. Ponieważ zalaną miałem Motulem no to dawaj szukamy Motula w necie. I trafiłem właśnie w tamten rejon. I teraz tylko nie jestem pewien czy to dokładnie w tej firmie kupowałem czy w jednej obok ponieważ były tam dwie firmy z Motulem. Obstawiam jednak na ten i-car bo jak koleś wypisywał fakturę to jego kompan odbierał telefony z zapytaniami o części. Obok nich jest sklep z akcesoriami motocyklowymi.
Generalnie Panowie chyba akurat są importerem Motula ale dużo więcej na ich temat nie powiem. Firma mieści się w takim jakby ciągu garaży.
Nie pozostawia jednak wątpliwości, że jeśli to prawda co kolega napisał to zasługują na co najmniej niezłe manto za to co wyczyniają. Ja bym na pewno nie odpuścił tematu...

Generalnie Panowie chyba akurat są importerem Motula ale dużo więcej na ich temat nie powiem. Firma mieści się w takim jakby ciągu garaży.
Nie pozostawia jednak wątpliwości, że jeśli to prawda co kolega napisał to zasługują na co najmniej niezłe manto za to co wyczyniają. Ja bym na pewno nie odpuścił tematu...
Nie mam najmniejszych powodów aby tak twierdzić :-DGP Jumbo pisze:"Z palca" sobie tego "nie wyssałem".
Oby na zdrowie wyszłoGP Jumbo pisze:Tak mnie wk....li że lampa na ścianie wylądowała.I koszty poniosłem dodatkowe-dla spokojności beer musiał być duuuży

Też miałem ostatnio przeboje z lampami ale na szczęście gościu miał zupełnie inne podejście i temat załatwiłem bez spięć.