Witojcie!
Jak kużden to i ja
Bardziej testowo - taką kupiłem i tak (prawie zimą wygląda)
Jak jest teraz - później będzie
Tylko bez brutalnej krytyki chłopacy.. Bo się zamknę w sobie
A wiec zacznę pierwszy .Podoba mi sie choć nie przepadam za srebrną a6 jakos czarna mi bardziej wpada w oko ale to tylko kwestia gustu.Ladna maszyna widze ze dziura w dachu jest ,szkoda ze ja szyberdachu nie mam:( Nie masz ochoty sprzedac tylnych lampek :mrgreen:
Zapodaj fotki wnętrza napisz co masz w niej.
witam ja bede 2 jak kolega tez nie przepadam za srebrnym ale twoja akurat jest fajna duzo daje ze masz pomalowane zderzaki szybki itd.ladnie sie prezentuje ma to cos w sobie pozdrawiam
autko jak a6-piękne widzę,że in-pro na lusterkach jest-duży plus
felga lux -ordynarnie audiowska hehe ta płetwa na tylnej klapie nie za bardzo mi się podoba(moje zdanie),tylne helle faktycznie ładnie pasują do srebrnej,
ogólnie furmanka na 5+ :-D
pzdr
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
Witaj kolego to tak srebry kolor jest najlepszy bo brudu nie widac pierwsze co felg na lato 18" lekko zglebic ogólnie bardzo ładna baj jeszcze zdjecia ze środka i jakiś opis wyposażenia pozdro
ogólnie nieźle nie ma wiochy szkoda że dokładki zderzaków pomalowane (mnie osobiście to sie nie podoba bo w oryginale jest czarny plastik i ja nie pomaluje swojej tak) ale luz, i te lampy HELLA BLACK Nie chcesz sprzedać? bo poszukuje takich do swojej pozdrawiam. :mrgreen: no i szyberdach !!! tak jak u mnie eXtra!!
Siwy87GNIEZNO pisze: szkoda że dokładki zderzaków pomalowane (mnie osobiście to sie nie podoba bo w oryginale jest czarny plastik i ja nie pomaluje swojej tak)
pierwszy raz na tym forum widzę taką wypowiedź :shock:
są gusta i guściki hehehe
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
Dużo powiedzieć nie można, bo dużo nie widać i nie wiadomo co ta maszynka kryje w środku.. Dodaj fotki + opis wyposażenia.
Osobiście nie podoba mi się ta dziwna czarna listewka pod drzwiami i "a'la spojler"..
Na sezon letni ładne duże koło i będzie lux.
Ogólnie furka z zewnątrz na 5.
Oby się dobrze jeździło. Powodzenia.
Spokojnie Panowie spokojnie
Na lato są 18"
Też ori
Silnik - AGA - niestety z BRC - 50 tys klepnąłem - odpukać - wszystko ok..
Srodek - royal blau (wg mnie niestety)
Zdjęcia wkrótce...