moja a6
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
osz kurczę,takiej a6 to jeszcze nie widziałem :-D ciekawe malowanie,tylko przedni zderzaczek byś mógł malnąć pod kolor(dokładkę),in pro oczywiście obowiązkowo hehe,felgi b.ładne ogólnie b.ładniutka
jakąś fotke środeczka zapodaj jeszcze
pzrd i szerokości !

pzrd i szerokości !
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
- siemasz007
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
witam fajna ta a6 tez ja widzialem na allegro 

100 tyś km bezawaryjnie. Teraz niestety często nie odpala silnik 2.5TDI A6 C5.
Wiec tak napewno jakies felgi ładne na lato 18 lub 19 ewentualnie 20 ale 18 na lajcie zglebić furaczka i pomalowac jakoś te dokładni zeby pasowały do grafiki i posciagać emblematy z klapy ps. dodaj fotki ze srodka
A tak pozatym ciekawa audiczka gdzie taka kupiles :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak pozatym ciekawa audiczka gdzie taka kupiles :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Askeladden
- Forum Audi A6 / A7
Widzialem podobna u innego uzytkownika tylko , ze w avancie. Przysiaglbym, ze te maziaje wyszly spode reki tego samego ,,artysty'' bo rzeczywiscie nawet kolory sa zblizone. Fajne auto, ale jak ktos wspominal - pomaluj dokladki w przednim zderzaku , bo chyba tylnym masz pomalowane ?
Askeladden som kappåt med trollet!
Jutro postaram się wrzucic jakieś foty ze środka;) dziś zamówiłem do niej jeszcze głośnik Rockford Fosgate P3D212 do tego mam obudowę jbl zamkniętą która została mi po głośniku który się spalil...
a do tego mam wzmaka jbl 1004 jeśli chodzi o wyposażenie to tak: podgrzewane siedzenia,nowa instalacja ksenon...,skórzana kierownica, el.siedzenia,samo ściemniające się lusterko wsteczne,tempomat,skrzynia manualna (5),wbudowana nawigacja ta w liczniki ale z tego nie korzystam a może ktoś posiada taka mapę :?: :-D pozdrawiam i dziękuje za rady i komentarze.
[ Dodano: 2010-02-23, 18:51 ]
A co do tylnej dokładki to nie jest pomalowana...

[ Dodano: 2010-02-23, 18:51 ]
A co do tylnej dokładki to nie jest pomalowana...