Niemiecka technologia na amerykańskich chromach 20"
- siemasz007
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Piękne autko..nic dodać nic ująć.
Rock a ile zapłaciłeś za malowane zderzaków i progów w kolor nadwozia??
Też nad tym myślę i jeszcze myślę nad przyciemnieniem wszystkich szybek (oczywiście bez frontowej:)). Jestem ciekawy ile to kosztuje-orientowałeś się może już ile??
Nie wiem na ile mogę przyciemnić szybki przednie żebym na drugi dzień ich nie zrywał zatrzymany przez policje
Pamiętam jak się mnie pytałeś czy nie za dużo mi podkręcili moją Audunię a tu widzę 400Nm (oj oj , nie za duży moment na tą skrzynię??).Ale to wkońcu oni się na tym chyba znają-miejmy nadzieję.
Sprawdzałeś przyspieszenia-zerknij jeszcze raz na moją audunie i wykonaj u siebie teścik-jestem ciekaw wyników:]
Rock a ile zapłaciłeś za malowane zderzaków i progów w kolor nadwozia??
Też nad tym myślę i jeszcze myślę nad przyciemnieniem wszystkich szybek (oczywiście bez frontowej:)). Jestem ciekawy ile to kosztuje-orientowałeś się może już ile??
Nie wiem na ile mogę przyciemnić szybki przednie żebym na drugi dzień ich nie zrywał zatrzymany przez policje

Pamiętam jak się mnie pytałeś czy nie za dużo mi podkręcili moją Audunię a tu widzę 400Nm (oj oj , nie za duży moment na tą skrzynię??).Ale to wkońcu oni się na tym chyba znają-miejmy nadzieję.
Sprawdzałeś przyspieszenia-zerknij jeszcze raz na moją audunie i wykonaj u siebie teścik-jestem ciekaw wyników:]
bela-2.5TDI AFB 150-->184KM
http://picasaweb.google.pl/bart77321/Or ... directlink -wahacze ori
http://picasaweb.google.pl/bart77321/Wa ... directlink -wahacze z allegro
http://picasaweb.google.pl/bart77321/Or ... directlink -wahacze ori
http://picasaweb.google.pl/bart77321/Wa ... directlink -wahacze z allegro
CO to ma być?
TIPTRONIC??
EL.lusterka + składanie??
Granatowe wnętrze??
Drewno??
Błysk??
Same okropności!!!!
TUNING
CHIP TUNING W Krakowskim V-TECH na 170 PS I 400 NM
Zawieszenie gwintowane FIRMY "KW" NIZEJ SIE NIEDALO
Felgi BORBET 18" przód 8,5 cala i opona 225/40/18 I tył 10 cali 255/35/18
Zostały polakierowane zderzaki i progi w kolor i wymieniona atrapa
Hamulce tarcze nacinane i nawiercane firmy ATM I klocki red stuff FERRODO
No wiece co... tuning jest przecież szkodliwy tak jak klimatyzacja i nawiew na przednią szybę!!! (wiadomo jak jest zimno szyba pęka od nawiewu)
hehehe....
Ehhh piękna kolego podoba mi się zglebowanie i stan którym udeża po oczach wszystko aż lśni.... Super autko aż chce się zabrac dla siebie :mrgreen:
TIPTRONIC??
EL.lusterka + składanie??
Granatowe wnętrze??
Drewno??
Błysk??
Same okropności!!!!
TUNING
CHIP TUNING W Krakowskim V-TECH na 170 PS I 400 NM
Zawieszenie gwintowane FIRMY "KW" NIZEJ SIE NIEDALO

Felgi BORBET 18" przód 8,5 cala i opona 225/40/18 I tył 10 cali 255/35/18
Zostały polakierowane zderzaki i progi w kolor i wymieniona atrapa
Hamulce tarcze nacinane i nawiercane firmy ATM I klocki red stuff FERRODO
No wiece co... tuning jest przecież szkodliwy tak jak klimatyzacja i nawiew na przednią szybę!!! (wiadomo jak jest zimno szyba pęka od nawiewu)
hehehe....
Ehhh piękna kolego podoba mi się zglebowanie i stan którym udeża po oczach wszystko aż lśni.... Super autko aż chce się zabrac dla siebie :mrgreen:
Fajne autko. Robi wrażenie!
! Gleba robi swoje. Już nie mogę się doczekać kiedy moja przytuli się do asfaltu na gwincie
No i masz maskę po lifcie :mrgreen: Ja cały czas na nią choruję :mrgreen: Muszę się dowiedzieć czy dałbym radę ją zamontować, bo o ile dobrze się orientuję są troszkę inne lampy
Pozdrowionka

Vorsprung Durch Technik
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
lBigDave pisze:Fajne autko. Robi wrażenie!! Gleba robi swoje. Już nie mogę się doczekać kiedy moja przytuli się do asfaltu na gwincie
No i masz maskę po lifcie :mrgreen: Ja cały czas na nią choruję :mrgreen: Muszę się dowiedzieć czy dałbym radę ją zamontować, bo o ile dobrze się orientuję są troszkę inne lampy
Pozdrowionka
lampy są owszem inne po lifcie,
ale rockuś ma normalną maskę tylko grilla plastishe czornego :lol: po lifcie grill jest do końca maski a tu masz pod grillem jeszcze blachę .tu więcej: c5przed-liftem-i-po-lifcie-jakie-rnice-vt745.htm

A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...