Klapa jest zamknięta a na konsoli pali sie kontrolka1
Klapa jest zamknięta a na konsoli pali sie kontrolka1
Witam jestem nowy i mam pytanie czy moze spotkał się ktoś z takim problemem jak otworze bagażnik w audi a6 avant to po zamknięciu pali mi się kontrolka otwartego bagażnika mimo że jest zamknięty i tak jest przez jakiś czas jazdy aż zgaśnie tak jakby saMOCHÓD WIDZIAÂŁ otwarty bagażnik jak jest zamknięty! niemogę znaleśc żadnego czujnika
na forum jest dokladnie to opisane jak tam sie dobierzesz to napewno trzeba wtyszki powyciongac i oczyscic u mnie byly zasniedziale wysuszylem suszarko i poczyscilem i jak reko odiol na fisie zamyka i alarm sie nie wlancza bo u mnie jeszcze do tego alarm sie wlonczal bo bagarznik niby zamkniety a otwarty pozdrawiam
[ Dodano: 2010-02-16, 17:54 ]
w najgorszym przypadku bedziesz musial zamek wymienic bo tam w srodku jest jakis mikro styk czy jakas plytka ona mogla pasc mi terz tak doradzano pozdrawiam
w najgorszym przypadku bedziesz musial zamek wymienic bo tam w srodku jest jakis mikro styk czy jakas plytka ona mogla pasc mi terz tak doradzano pozdrawiam
[ Dodano: 2010-02-16, 17:55 ]
sory dwa razy sie kliknelo :lol:

[ Dodano: 2010-02-16, 17:55 ]
sory dwa razy sie kliknelo :lol:
wodnik