[A6 C6 3.0 tdi 2005] nierowne obroty
ten pan z łodzi ma te wtryski jutro je kupie po 600 i pojade do tego serwisu co mi podłaczyli pod kompa i powiedzieli ze jest ok pewnie powiedzą żebym się leczył ze tyle kasy wydaje za diagnostykę zapłaciłem 45 funtów nic jedynie coś robili z wentylatorem powiedzieli że to darmo audi płaci noi umyli autko
no właśnie u mnie ok 1 sek iwydaje mi się zę niegrzeją mam wyjtą jedną rano włącze zapłon i zobaczymy o łańcuszku nie wspomnę
[ Dodano: 2010-02-15, 19:17 ]
witam ponownie wykonałem dzisiaj sporo telefonów i mam mętlik bo ten co sprzedaje z łodzi ma je po 600 te ah 650 bd gwarancja 14 dni ale pózniej wykonałem tel do serwisu w którym naprawiają te silniki i tam wzięli pierw vin a potem cena 1000 za sztukę 12gwarancji i oni niewiedza skąd tak tanie noi mam dylemat
[ Dodano: 2010-02-15, 19:17 ]
witam ponownie wykonałem dzisiaj sporo telefonów i mam mętlik bo ten co sprzedaje z łodzi ma je po 600 te ah 650 bd gwarancja 14 dni ale pózniej wykonałem tel do serwisu w którym naprawiają te silniki i tam wzięli pierw vin a potem cena 1000 za sztukę 12gwarancji i oni niewiedza skąd tak tanie noi mam dylemat