Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[C5 1.9 TDI AWX] mrygajace swiatla w kokpicie

Elektryka
ODPOWIEDZ
grzesiek_cork
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[C5 1.9 TDI AWX] mrygajace swiatla w kokpicie

Post autor: grzesiek_cork » 11 lut 2010, 16:02

Witam, na wstepie chcialbym powiedziec ze informacji o problemie szukalem juz wszedzie, wlacznie z kilkoma warsztatami, przejrzalem tematy na wiekszosci forum odnosnie audi i nic. moze ktos z was spotakal sie z podobna rzecza. Problem polega na tym ze po otwarciu drzwi kierowcy mrygaja wszyskie swiatla w kokpicie. przygasa i znowu sie zapala. U elektronika bylo sprawdzone wszystko, problem polega na tym ze niemozna sie polaczyc komputerem z modulem komfortu, ktory jest sprawny - sprawdzalem u kolegi w aucie. Komputer niepokazuje zadnych bledow. Po otwarciu tylnych lewych drzwi pasazera swiatla przestaja mrygac i wszystko jest ok. Jesli ktos ma jakis pomysl co to moze byc bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. Z gory dziekuje Auto to A6 limuzyna 1,9 TDI z 2003 roku
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 11:10 przez grzesiek_cork, łącznie zmieniany 2 razy.

Artur27
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Artur
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.8 FSI 210KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: Artur27 » 11 lut 2010, 16:38

Może jakaś wiązka elektryczna która sie przeciera przy otwieraniu drzwi ?
Obrazek
Marzenie Każdego z nas

grzesiek_cork
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: grzesiek_cork » 11 lut 2010, 17:41

censored pisze:grzesiek_cork, Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie zregulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. W przypadku nie poprawienia, zostanie on usunięty

Poprawione. Sorry za klopot

MatiCork
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Oswietlenie w kokpicie A6

Post autor: MatiCork » 11 lut 2010, 18:40

grzesiek_cork pisze: U elektronika bylo sprawdzone wszystko, problem polega na tym ze niemozna sie polaczyc komputerem z modulem komfortu, ktory jest sprawny - sprawdzalem u kolegi w aucie.
w A6 laczysz sie z 35-Centralny Zamek a nie z 46-Modul Komfortu, u mnie swiatelka zaczely mrugac jak sie zalal wlasnie modul, ale skoro sprawdzales go w innym aucie to musiales wyjac go wiec wode tez bys zauwazyl, moze czujnik otwarcia drzwi ma jakas zwarke
<quattro>

grzesiek_cork
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Oswietlenie w kokpicie A6

Post autor: grzesiek_cork » 11 lut 2010, 19:19

MatiCork pisze:
grzesiek_cork pisze: U elektronika bylo sprawdzone wszystko, problem polega na tym ze niemozna sie polaczyc komputerem z modulem komfortu, ktory jest sprawny - sprawdzalem u kolegi w aucie.
w A6 laczysz sie z 35-Centralny Zamek a nie z 46-Modul Komfortu, u mnie swiatelka zaczely mrugac jak sie zalal wlasnie modul, ale skoro sprawdzales go w innym aucie to musiales wyjac go wiec wode tez bys zauwazyl, moze czujnik otwarcia drzwi ma jakas zwarke
Sprawdzone obydwie mozliwosci, laczy sie ze wszystkim tylko nie z tym modulem. Modul sprawdzony, pod siedzeniem suchutko, obudowa modulu jak nowa. A juz pomyslow mi brakuje. Sprawdze te czujniki w drzwiach

pet1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pet1 » 11 lut 2010, 22:53

ja bym najpierw słynne już mikrostyki obejrzał/każdy zamek da się wypiąć kostką z układu...
350 tyś bez awarii- tylko w audi

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja