[1,8T 150KM ANB] Problem z głowicą
[1,8T 150KM ANB] Problem z głowicą
Witam już miesiąc czasu poszukuję głowicy lub silnika 1,8 turbo z oznaczeniem ANB. Bardzo proszę o pomoc.
Nazywaj poprawnie tematy zgodnie z Regulaminem stosując tagi!
Poczytaj Regulamin, kolejne tematy nie będą poprawiane tylko usuwane!
Nazywaj poprawnie tematy zgodnie z Regulaminem stosując tagi!
Poczytaj Regulamin, kolejne tematy nie będą poprawiane tylko usuwane!
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 19:43 przez bogdan66, łącznie zmieniany 2 razy.
Bogdan
1,8T 150KM ANB
Właśnie wszystkich obdzwoniłem z allegro i nikt nie ma oznaczenia ANB
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 19:59 przez bogdan66, łącznie zmieniany 1 raz.
Bogdan
1,8T 150KM ANB
wałki się zatarły na głowicy. Głowica jest do wyrzucenia. I potrzebuję głowicy lub silnika z oznaczeniem ANB
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 20:00 przez bogdan66, łącznie zmieniany 1 raz.
Bogdan
1,8T 150KM ANB
Moderator przepraszam więc co mam zrobić pierwszy raz jestem na forum klubowiczów i nie wiem gdzie mam umieścić swój temat. Dla mnie mój temat jest wielkim problemem z którym walczę już miesiąc czasu. Proszę o dokładne wyjaśnienie więc zrobię co należy. Nie chcę robić problemów.
[ Dodano: 2010-02-12, 14:25 ]
Morfeusz27 dzwoniłem tam i nie mają takiej głowicy co szukam a na tej innej stronce co mają nową to jest goła głowica bez niczego. a ja potrzebuje kompletną.
[ Dodano: 2010-02-12, 14:25 ]
Morfeusz27 dzwoniłem tam i nie mają takiej głowicy co szukam a na tej innej stronce co mają nową to jest goła głowica bez niczego. a ja potrzebuje kompletną.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 20:00 przez bogdan66, łącznie zmieniany 1 raz.
Bogdan
1,8T 150KM ANB
Witam dzisiaj ponownie. Ponownie dzisiaj wykonałem z 50 telefonow i dalej cisza nikt w Polsce nie ma do sprzedaży głowicy 1.8T 150KM oznaczenie ANB.
Nie mam już pomysłów gdzie można znależć taką głowicę. Nie mogę jeżdzić moim autkiem bardzo proszę o jakieś numery telefonów jak ktoś zna gdzie sprzedają części do takiej audi . Będę bardzo wdzięczny.

Bogdan
1,8T 150KM ANB
Ja już nic nie rozumiem. Myślałem że poprawiłem temat. Teraz to już sam nie wiem jak mam poprawić ten temat. Pomóżcie mi go poprawić. Z góry dziękuję.
Bogdan
np.
[1.8T 150 KM ] awaria głowicy ANB
[1.8T 150 KM ] problem z głowicą typ ANB
Z tematu wynika iż chcesz kupić taką głowicę, poproś moda o przeniesienie tematu do działu Ogłoszenia lub zamieść ogłoszenie
[K] głowica 1.8T ANB lub podobnie. Generalnie stosuj tagi - to te kwadratowe nawiasy bez dzióbka
Jak pomogłem to
dla mnie
[ Dodano: 2010-02-16, 20:23 ]
slavi16 a jednak :mrgreen:
[1.8T 150 KM ] awaria głowicy ANB
[1.8T 150 KM ] problem z głowicą typ ANB
Z tematu wynika iż chcesz kupić taką głowicę, poproś moda o przeniesienie tematu do działu Ogłoszenia lub zamieść ogłoszenie
[K] głowica 1.8T ANB lub podobnie. Generalnie stosuj tagi - to te kwadratowe nawiasy bez dzióbka

Jak pomogłem to

[ Dodano: 2010-02-16, 20:23 ]
slavi16 a jednak :mrgreen:
1,8T 150KM ANB
Dziękuję ci bardzo. A jeżeli mogę spytać to jak można przenieść ten moj temat do ogłoszeń był bym bardzo wdzięczny. Bardzo mi pomogłeś. Masz 

Bogdan
1,8T 150KM ANB
Mam wielką prośbę do Moderatora o przeniesienie mojego tematu tak żeby było dobrze. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Bogdan