[A6 C5] Moja "nowa" maszyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
Kolegokantner, zapraszamy na zlocik więcej dowiesz się tu
holandia-moze-jakis-spocik-vt6716,810.htm
holandia-moze-jakis-spocik-vt6716,810.htm
Dziekuje za pozytywne oceny,
otoz autko jak w opisie, 2,5 TDI FWD, przejechane ma 256 tysiecy km. Kupilem ja od znajomego tak wiec jego historia jest mi znana a przebieg wiarygodny. Jest to moje pierwsze audi. Przesiadam sie z Opla Corsy 1,3 diesel ecoflex no i wrazenia z jazdy nie pozostawiaja watpliwosci... Zuupelnie inna jazda
Mam tylko nadzieje ze 2,5 TDi nie przysporzy zbyt wielu niespodzianek.
Jutro wyruszam w trase z PL do NL, zobaczymy jak sie spisze na dystansie 1000km.
otoz autko jak w opisie, 2,5 TDI FWD, przejechane ma 256 tysiecy km. Kupilem ja od znajomego tak wiec jego historia jest mi znana a przebieg wiarygodny. Jest to moje pierwsze audi. Przesiadam sie z Opla Corsy 1,3 diesel ecoflex no i wrazenia z jazdy nie pozostawiaja watpliwosci... Zuupelnie inna jazda

Jutro wyruszam w trase z PL do NL, zobaczymy jak sie spisze na dystansie 1000km.

[ Dodano: 2010-02-09, 10:34 ]
Chyba ze ktoś ma ochote na współprace w remontach mieszkań ? Warto pomyśleć o tym bo zacznie sie nie długo sezon.
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
Mieszka w Pieknym Inaczej miescie Almere...robi2000 pisze:W jakiej miejscowości mieszkasz NL- można sie kiedyś spotkać na jekiś spocik , ja pracowałem w ogrodnictwie , teraz szukam coś innego niż praca w szklarni.Najlepiej być z rodziną ale z mieszkaniem jest cieżko. Pozdrowienia

Narazie jest dobrze a potem sie zobaczy co z tym zrobicVoytec pisze:a zatem masz standartowa zawieche i dlatego tak wysoko

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
nie nie wcale nie mialem na mysli ze jest cos nie tak i powinienes cos przerabiacNarazie jest dobrze a potem sie zobaczy co z tym zrobic

Pytalem o rozmiar felg bo ja mam tez takie zalozone z zimowkami i u mnie ta przerwa jest troche mniejsza.Teraz juz wiem ze to na bank za wzgledu na zawieche.U mnie siedzi fabryczne 1BE