[all c5] Pytanie o zderzak tył Sedan czy Kombi ??
- krzycho0110
- Forum Audi A6 / A7
Tak ale uważaj bo te 4,2l są szersze i możesz mieć problem,chodzi mi głównie o wyprofilowanie błotników (nadkoli) które schodzą aż na dół .........LuQas pisze:cameleon741, raczej bede chcial dac ten z 4,2 bo i tak mam tyl do poskladania i raczej zaloze jakas wieksza koncowke o srednicy 90-100 mm tj w tym kombi nie chce zadnych tuningowych tlumików :lol:
Bardzo ładnie widać to na tej aukcji

http://www.allegro.pl/item914593787_aud ... ml#gallery
- LuQas
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Janek ASO Audi
- Rocznik: 2000
- Moje auto: RS6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 5.0 580KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
krzycho0110, wiem wiem o tym dlatego temat juz konsultowalem z Pisizakopane i bede tez z moim blacharzem czy mi to ogarnie
cameleon741, juz gadałem z Radkiem jaka max rure wsadze do tego zderzaka
Dzis mi przyszła wycena mam dostac 1865 pln no za 1200 mam miec zrobione auto i pomalowac wszystkie dokładki :roll:
cameleon741, juz gadałem z Radkiem jaka max rure wsadze do tego zderzaka

Dzis mi przyszła wycena mam dostac 1865 pln no za 1200 mam miec zrobione auto i pomalowac wszystkie dokładki :roll:
[ Dodano: 2010-02-08, 13:40 ]
ogólnie to Ci chyba trochę pożałowali. ÂŻona miała stłuczkę i likwidowałem ją z AC- liczą sobie 50% mniej niż kosztują nowe części ze względu na wiek auta!!! Ale ja i tak za takie coś dostałem 4500zł i odebrali mi 10% zniżek. Uszkodzenia niewielkie, bo pod spodem urwało się mocowanie intercoolera i uchwyt od lampy.
ogólnie to Ci chyba trochę pożałowali. ÂŻona miała stłuczkę i likwidowałem ją z AC- liczą sobie 50% mniej niż kosztują nowe części ze względu na wiek auta!!! Ale ja i tak za takie coś dostałem 4500zł i odebrali mi 10% zniżek. Uszkodzenia niewielkie, bo pod spodem urwało się mocowanie intercoolera i uchwyt od lampy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.