[Audi A6 C5 Avant] Pytanie dotyczace belki zderzaka
[Audi A6 C5 Avant] Pytanie dotyczace belki zderzaka
Witam
Poszukuje czesci przodu do 2,7t quattro.Czy ktos jest mi w stanie odpowiedziec czy belka zderzaka(ta aluminiowa) rozni sie np od wersij 2,8 czy 2,4.Dzwonilem do audi ale facet byl na tyle tepy(akurat szkot) ze nie wie czy beda pasowac .Prawdopodobnie numery katalogowe sa inne.probowalem tez znalesc w programie ETKA ale jak pech chce element ktory potrzebuje program pokazuje jako wzocnienie drzwi:/i nijak nie moge tego sprawdzic.Pozatym potrzebuje tez belke metalawa ktora jest u dolu (ma dziure na gume ktora jest przykrecona z przodu miski)czy ta belka bedzie pasowac od innego a6 z v6.Dziekuje bardzo za pomoc mam nadzieje ze ktos bedzie cos wiedzial.
Poszukuje czesci przodu do 2,7t quattro.Czy ktos jest mi w stanie odpowiedziec czy belka zderzaka(ta aluminiowa) rozni sie np od wersij 2,8 czy 2,4.Dzwonilem do audi ale facet byl na tyle tepy(akurat szkot) ze nie wie czy beda pasowac .Prawdopodobnie numery katalogowe sa inne.probowalem tez znalesc w programie ETKA ale jak pech chce element ktory potrzebuje program pokazuje jako wzocnienie drzwi:/i nijak nie moge tego sprawdzic.Pozatym potrzebuje tez belke metalawa ktora jest u dolu (ma dziure na gume ktora jest przykrecona z przodu miski)czy ta belka bedzie pasowac od innego a6 z v6.Dziekuje bardzo za pomoc mam nadzieje ze ktos bedzie cos wiedzial.
- casper
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kacper
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.0 V8 560KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
wydaje sie ze beda takie same, przeciez to chyba sa uniwersalne elementy, no pomijajac RS6 gdzie na oko widac modyfikacje w nadwoziu.
Te cztery pierścienie sprawiają, że jesteśmy wyjątkowi
---------------------
Bylo:
audi 80 B3 1.6td
audi A6 C4 2.5tdi AEL
mercedes w202 2.5td
Jest:
audi A6 C6 2.7tdi BPP
Chevrolet Camaro 5.7 Z28 1994r.
---------------------
Bylo:
audi 80 B3 1.6td
audi A6 C4 2.5tdi AEL
mercedes w202 2.5td
Jest:
audi A6 C6 2.7tdi BPP
Chevrolet Camaro 5.7 Z28 1994r.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Ja właśnie wymieniam tą belkę i myślę, że jest taka sama, niezależnie od typu silnika. Ważny jest rocznik i model (A6, S6, RS6). Myślę, że nie ma nawet różnicy między Sedan i Avant. Belka jest daleko od komory silnika (przed chłodnicami), więc nie powinna być różna w różnych wersjach silnikowych.
Jak zauważył już Casper, unifikacja obniża koszty produkcji.
Jak rozumiem, chcesz kupić używaną? Bo jak kupujesz nową, to podajesz numer VIN i gitara. Więcej ci nie mogę pomóc, bo kupiłem nową.
Jak zauważył już Casper, unifikacja obniża koszty produkcji.
Jak rozumiem, chcesz kupić używaną? Bo jak kupujesz nową, to podajesz numer VIN i gitara. Więcej ci nie mogę pomóc, bo kupiłem nową.
Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.

Fora to jest biwak.

jeśli chcesz kupić nową to tak jak powiedział przedmówca podajesz vin i wszystko a przy używce podzwoń po handlarzach z allegro oni raczej się nie mylą
od siebie mogę powiedzieć że to raczej to samo ja wymieniałem też na używkę z autka z tego samego roku tylko z silnikiem o większej pojemności
pozdro
od siebie mogę powiedzieć że to raczej to samo ja wymieniałem też na używkę z autka z tego samego roku tylko z silnikiem o większej pojemności
pozdro
hobbysta
dzieki
Dziekuje bardzo.Jutro jade na zlom wiec wykrecac z 2,5 tdi (przed liftem).Ale chlodnica to jest chyba inna co:).Wydaje mi sie z 2,4 i 2,8 moga miec takie same ale 2,7 t ma cyba inna co o tym myslicie?
uważam, że na 99% chłodnica jest inna.
a może kup na allegro ?
http://www.allegro.pl/item914875719_bel ... o_99r.html
[ Dodano: 2010-02-07, 22:57 ]
ale ta jest chyba tylna, sam nie wiem :roll:
a może kup na allegro ?
http://www.allegro.pl/item914875719_bel ... o_99r.html
ale ta jest chyba tylna, sam nie wiem :roll:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
belka pod zderzak jest taka sama we wszystkich .rallymen pisze:belka zderzaka(ta aluminiowa) rozni sie np od wersij 2,8 czy 2,4
[ Dodano: 2010-02-07, 23:22 ]
tak to jest tyłcameleon741 pisze:a może kup na allegro ?
http://www.allegro.pl/ite...iturbo_99r.html
ale ta jest chyba tylna, sam nie wiem