Moja ÂŚliczna A6!
Moja ÂŚliczna A6!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ostatnio zmieniony 01 lut 2010, 14:14 przez jenka5, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysiek-54
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Może dostał przodem... , albo przerobili ją na po lifcie bo była z początku 2001??!!chips pisze:W jaki sposób? Po dzwonie założył zderzak bez sprysków (maska trochę krzywo leży, albo mi się wydaje)
Po co? Dla oszczędności
Po lifcie ten silnik ma więcej kucy chyba??!!
Właściciel zdemontował spryski??

Autko fajne tylko znaczek s6 i quattro trzeba zdjąć. :-P
Chrom w przednim zderzaku też i jakoś źle wygląda ta antena z tyłu.
Takie rejestracje raczej kojarzą mi się z nowymi fajnymi i wypasionymi autkami.
Więc do niej to już nie pasuje.
Reszta oki

Masz problemy z nawigacją Audi A6? Kliknij: Brak karty sd do nawigacji Audi A6 C7
Ludzie skumajcie to ze ta A6 byla z przed liftu, a koles dolżyl do niej lapmy diodowe z tylu BI Xenony do przodu, pomalował małego grila, dołozyl chromowane lusterka i klamki. Też sam dał znaczes S6 Quattro.
Ja sam tylko zmieniłem rejestracje. I teraz wydaje sie ze niema Bi Xenonow bo niema spryskiwaczy a w rzeczywistosci je ma bo je sam kupil!
Ja sam tylko zmieniłem rejestracje. I teraz wydaje sie ze niema Bi Xenonow bo niema spryskiwaczy a w rzeczywistosci je ma bo je sam kupil!
no to zapewne bita z przodu skoro wszystko pozmieniane
bo przeciez w polifcie nie tylko lamy z przodu sa inne
I dlaczego kolego sie unosisz
skoro nie napisales wczesniej ze to "pollift" to teraz ludzie dochodza do tego ze cos jest nie tak
A co do bixenonow to niewazne nawet ze masz je ORI jak sie bedzie chciala policja [rzyczepic to sie przyczepia bo nie masz spryskow wiec oficjalnie nie mozesz miec xenonow
bo przeciez w polifcie nie tylko lamy z przodu sa inne
I dlaczego kolego sie unosisz
skoro nie napisales wczesniej ze to "pollift" to teraz ludzie dochodza do tego ze cos jest nie tak
A co do bixenonow to niewazne nawet ze masz je ORI jak sie bedzie chciala policja [rzyczepic to sie przyczepia bo nie masz spryskow wiec oficjalnie nie mozesz miec xenonow
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Smotek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
:mrgreen: Nie zniechęcajcie kolegi od samego początku, dajcie mu się wykazać widać że jest jeszcze nie obeznany w swoim nowym nabytku :mrgreen: Daj kolego jakiś wyczerpujący opis co i jak z wyposażenie itp a wszystko się wyjaśni bez żadnych domysłów i zbędnych komentarzy.........! Mi się podoba, jeszcze parę nie wielkich kosmetycznych zmian i będzie git. 

zamiast krwi benzyna, zamiast serca turbina:-)
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel