[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
buaha no to kozacko sie wozil chlopak...odnosnie tego twojego swapa to nie wiedzialem ze faktycznie juz go chcesz robic.Calkiem niedawno gadales ale to tylko byly pewne mysli dopiero pomysly, teraz jakby sie trafil jakis rozbitek lub osprzet masz kase zeby kupic tak od kopa? wiesz ze wtedy laweta do mojej Esy i walimy po dziada 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- smooc666
- Forum Audi A6 / A7
censored, sprawdzony sprawdzony robil mi a4 i kuplom paska. a tak wogole byl lakiernikiem w audi kolorek dobiera na miescu z i probki robi. a co do ceny to podaje przed malowaniem nie wiem dokladnie jakie ma stawki. znam chlopa co u niego robi i na lewo w swoim warsztace maluje po duzo nizszych cenach a lakier bierze od niego
razem balujemy
razem umieramy
BAD BOYS do samego konca
razem umieramy
BAD BOYS do samego konca
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam.Mam znajomego mogę śmiało powiedzieć ,że do blacharki to jest virtuoz :lol: pytałem go polecił mi gościa (swojego kolegę)który bardzo dobrze maluje elementy jak i auta(mieszka parę kilometrów ode mnie-droga na Iwanowice)mogę ci podac do niego numer jabyś był zainteresowany to byś się wypytał co i jakcensored pisze:Panowie szukam dobrego lakiernika z małopolski, mam do zrobienia drzwi i lotke RS6 do pomalowania, nie chce oddać auta partaczowi bo mogło by się to skończyć jakimś wyrokiem dla mnie. Macie kogos sprawdzonego? Jestem z Olkusza więc do Krakowa spokojnie mogę dojechać.![]()
Poz
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...