[A6 C6] Spolszczenie do Audi MMI Professional
[A6 C6] Spolszczenie do Audi MMI Professional
Witam! Dzisiaj znalazlem w internecie spolszczenie do MMI. Sądząc po rozmiarze pliku spokojnie zmiesci sie on na plyte CD. Mam pytanie czy testowal ktos z was moze takie spolszczenie? Info na priv.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2013, 10:56 przez Haiko, łącznie zmieniany 5 razy.
- pan42
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2013
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLD 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Spolszczenie do Audi MMI Professional
Wrzuć adres - będzie wielu zadowolonych :lol:Haiko pisze:Witam! Dzisiaj znalazlem w internecie spolszczenie do MMI. Sądząc po rozmiarze pliku spokojnie zmiesci sie on na plyte CD. Mam pytanie czy testowal ktos z was moze takie spolszczenie? Info na priv.
Oki, tutaj macie link. Ja sam tego nie wrzucałem i nie testowałem więc wszystko robicie na własną odpowiedzialność:
http://rapidshare.com/files/341412803/M ... L.rar.html
Testujecie na własną odpowiedzialność.
http://rapidshare.com/files/341412803/M ... L.rar.html
Testujecie na własną odpowiedzialność.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Moje auto: S6 C6
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
:lol: no a Mikołaj już był miesiąc temu przecież...
to jest 5150 z najprawdopodobniej dobrą wyliczoną sumą kontrolną pliku - czyli coś co nie sprawi nam kłopotów z ochroną komponentów :mrgreen: ,
wygląda na rzecz sprawną.
ÂŻeby wgrać (jak ktoś ma 4420 np... ) - wtyka płytę w napęd, wchodzi w czerwone menu serwisowe i daje SWupdate
Jak ktoś ma 5570, albo 5150 - potrza downgradu. W menu serwisowym zielonym trza odszukać SW coś tam manuel i FP coś tam ignorieren i Disable eeprom update.
Później w czerwonym menu dać swupdate manual i... albo update pójdzie, albo mmi zaliczy zwis 8-)
sprawdzimy jutro
to jest 5150 z najprawdopodobniej dobrą wyliczoną sumą kontrolną pliku - czyli coś co nie sprawi nam kłopotów z ochroną komponentów :mrgreen: ,
wygląda na rzecz sprawną.
ÂŻeby wgrać (jak ktoś ma 4420 np... ) - wtyka płytę w napęd, wchodzi w czerwone menu serwisowe i daje SWupdate
Jak ktoś ma 5570, albo 5150 - potrza downgradu. W menu serwisowym zielonym trza odszukać SW coś tam manuel i FP coś tam ignorieren i Disable eeprom update.
Później w czerwonym menu dać swupdate manual i... albo update pójdzie, albo mmi zaliczy zwis 8-)
sprawdzimy jutro
Wykonane mody :
C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7: