Mam ogromną prośbę do użytkowników Audi A6 C5 sedan rok produkcji 1999. Mój problem jest następujący, zakupiłem samochód w Niemczech i niestety poprzedni właściciel "niemiec" wyjął wszystko co się tylko dało z bagażnika. Pierwszy problem to : radio się włącza, wyszukuje fale ale nic nie słychać w głośnikach. Drugi problem : otwierając klapę bagażnika i otwierając "schowek" po lewej stronie bagażnika jest tam pusto - co tam powinno być, wiszą tylko jakieś przewody z oryginalnymi kostkami audi, jeżeli ma ktoś możliwość to oprócz opisu proszę o zdjęcia jak to u Was wygląda ? Trzeci problem : otwierając "schowek" w bagażniku z prawej strony również nic nie ma - to samo pytanie co tam powinno być i jak możecie to zróbcie zdjęcia. Czwarty problem : brak koła zapasowego, moje pytanie jest takie czy w tym modelu lewarek powinien być w plastikowym "opakowaniu" mocowany z lewej strony w schowku tak jak było w A6 Avant , czy lewarek powinien być w kole zapasowym w odlewie ze styropianu ? Ostatni Piąty problem to : Dzwi pasażera z przodu są zablokowane tzn... próbując otworzyć je z pilota nie chcą się otworzyć ani z zewnątrz ani z wewnątrz. Mam nadzieję, że mi pomożecie