[A6C6]Info o braku płynu do spryskiwaczy
[A6C6]Info o braku płynu do spryskiwaczy
Witam,
mam pytanie czy w A6 C6 sedan, 2 l na zegarach jest pokazywana info, iż brak płynu do spryskiwaczy w zbiorniczku - tak samo jak krzyczy, że mało oleju, czy rezerwa.
Wydawało mi się,że powinna być taka informacja, ale nie pamiętam czy kiedyś mi się zaświeciło. Pytam bo może mi się uszkodził czujnik albo nie było tego. Np, w Mondeo miałem taką informację.
Pamiętaj o stosowaniu tagów.
mam pytanie czy w A6 C6 sedan, 2 l na zegarach jest pokazywana info, iż brak płynu do spryskiwaczy w zbiorniczku - tak samo jak krzyczy, że mało oleju, czy rezerwa.
Wydawało mi się,że powinna być taka informacja, ale nie pamiętam czy kiedyś mi się zaświeciło. Pytam bo może mi się uszkodził czujnik albo nie było tego. Np, w Mondeo miałem taką informację.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2010, 20:45 przez Marianekk, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan42
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2022
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: [A6C6]Info o braku płynu do spryskiwaczy
Informuje o braku płynu i jest bardzo wkurzające - jak wszystkie inne ostrzeżenia.Marianekk pisze:Witam,
Info
Panowie, ale pytanie brzmi ma wyświetlać i mam uszkodzony czujnik, czy nie mam tego bajeru i sobie głowy nie zawracać.
Wiem, że mogę sprawdzić vagiem czy jest uszkodzony czujnik - ale go nie mam. Dlatego też pytam
Może i w A6C5 jest w każdym modelu - opcji wyposażenia, ale czy w modelu A6C6 dla "biedaków" (tak ktoś nazwał kiedyś na forum moją wersję
) jest ten bajer ?
[ Dodano: 2011-08-16, 14:21 ]
Hej,
Nie wiem czy nadal ktoś jest zainteresowany ale w moim modelu nie ma czujnika.
Dodatkowo nie mam manetki sterującej komputerem
Można to zainstalować ale troszeczkę trzeba popracować. Rozwiązanie jest tu na forum opisane z wymianą manetki wtedy uruchamiamy tę fontannę.
Wiem, że mogę sprawdzić vagiem czy jest uszkodzony czujnik - ale go nie mam. Dlatego też pytam

Może i w A6C5 jest w każdym modelu - opcji wyposażenia, ale czy w modelu A6C6 dla "biedaków" (tak ktoś nazwał kiedyś na forum moją wersję

[ Dodano: 2011-08-16, 14:21 ]
Hej,
Nie wiem czy nadal ktoś jest zainteresowany ale w moim modelu nie ma czujnika.
Dodatkowo nie mam manetki sterującej komputerem

Można to zainstalować ale troszeczkę trzeba popracować. Rozwiązanie jest tu na forum opisane z wymianą manetki wtedy uruchamiamy tę fontannę.