Mam następujące problemy z Navigation Plus DX.
Po zakupieniu autka wszystko działało bez problemów.
Po kilku miesiącach przy słuchaniu radia zaczęły dobiegać z głośników dziwne piski i popiskiwania, dodam że tylko podczas słuchania radia, przy odtwarzaniu cd nie.
Później radio zaczęło jakby tracić fale, tzn. po włączeniu radia gra dobrze przez kilka sekund, później albo sygnał zanika całkowicie , albo jest ledwo słyszalny i z szumami. Po wyłączeniu i włączeniu radia wszystko się powtarza. Zresetowanie radia i wymiana anteny nie pomogła.
Czasem jednak przy dłuższej jeździe radio złapie fale i gra bez problemów raz dłużej raz krócej. Dodam że RDS cały czas wyświetla dane stacji radiowych bez względu czy je słychać, czy nie.
Dodatkowo wczoraj zmieniarka przestała widzieć płyty które wcześniej chodziły bez problemu.
No i od samego początku nie działa menu telewizora ani av, nie ma możliwości wejścia do tego menu ani jakichkolwiek ustawień tv.
Jeśli macie jakieś pomysły to proszę o pomoc i poradę, czy mam się z tym sam bawić , czy do specjalisty. Może ktoś ma namiary na jakiegoś dobrego we Wrocławiu, no i w miarę niedrogiego.
Pozdrawiam i życzę Wesołych i spokojnych ÂŚwiąt Bożego Narodzenia
P.S.Nie wiem czy to ma coś wspólnego, ale spryskiwacz tylnej szyby leje część płynu do tylnej klapy, może tam jest coś zalane co powoduje te awarie...