A6 C6 nawigacja + komputer
A6 C6 nawigacja + komputer
moje pytanie jest takie mam Audi z 2005 roku z nawigacja i teraz tak czy jest mozliwosc zmiany jezyka komputera pokladowego na jezyk polski odrazu jaka kwota druga sprawa mapy i obsluga jezyka polskiego nawigacji tak samo jaki koszt gdzie sie oplaca itp z gory dzieki za odpowiedz
-
- Forum Audi A6 / A7
było już o tym. na allegro poszukaj w RTV - > car audio -> nawigacje -> chyba fabryczne -> audi.
nie wiem jak z kompem ale mmi robią na polski. nie będzie lektora (prowadzenie głosowe) po polsku. koszt to z tego co pamiętam 500 zł
nie wiem jak z kompem ale mmi robią na polski. nie będzie lektora (prowadzenie głosowe) po polsku. koszt to z tego co pamiętam 500 zł
Quattro 
RNS-e + Bluetooth Tel Interface
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania

RNS-e + Bluetooth Tel Interface
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
pan42, proponowalbym wagowac slowa :evil: Tak jak pisze censored nie ma jeszcze innej opcji na ta chwile to dlaczego sie unosisz?? Myslales ze ktos za to ze sie zalogowales przyjedzie ci do domu i wgra polskie menu za FREE :?:
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

Tak jak kolega mówi jest możliwość wgrania polskiego menu do mmi polega to na wgraniu aktualizacji. Skoro mowa o panach z allegro odradzam takich co podjadą do ciebie, zajmuje się tym na codzień i powiem tylko tyle że dzięki takim panom mam co robić, system aktualizuje kilka sterowników w aucie i jeśli wystąpi jakiś błąd zniknie ci połowa funkcji auta, wy koduje się telefon itp... Jest kilka firm sprawdzonych, radzę podjechać osobiście do nich, w razie czego nie będziesz musiał szukać dojazdowego gościa itp;)
Ważne jest aby potrafili postawić wywalony sterownik a to już wyższa szkoła jazdy.
Jak by ktoś coś potrzebował z nawi z 3miasta lub z gdańska zapraszam chętnie pomogę.
Ważne jest aby potrafili postawić wywalony sterownik a to już wyższa szkoła jazdy.
Jak by ktoś coś potrzebował z nawi z 3miasta lub z gdańska zapraszam chętnie pomogę.