Cały czas czekam na opis podłączenia kamerki do rns-e.
Niestety muszę prawdę napisac bo tata i mama tak mnie uczyli, jak i tego że nie wpycha się do kolejki bez kolejki.
1. Jaki tandeciarz Ci zakładał tą navi z kilometra widac że klima jest węższa od navi , nie wspominając że wyżucili popielniczkę, lepiej nie zaglądac za navi żeby nie zobaczyc rzeźby wujcia cześia po godzinach w wycinaniu ramki z 1 DIN na 2 DIN. Chyba że było szkoda kilka dukatów na orginalną ramkę i klimę pod navi -to rozumiem, ale uczono mnie też że lepiej nic nie robic niż robic g....
2. Z kamerką to przegięcie, a nie można było jej na gume ORBIT przykleic, zawsze można było by kilka razy przegryśc i znowu pod zderzak. Co daje tak umieszczona kamera, raczej nic. Kamera ma patrzec tak by było widac zderzak i zbliżający się obiekt do którego chcemy możliwie blisko podjechac, są kamerki z umieszczonymi liniami które widac na ekranie i można oszacowac odległoś.
3. Do trzeciego się nie czepiam bo to kombi ale audi tylko na 18felach od a8 , niestety to następny wydatek na oponki ,jakieś 4tyś- wiem bo kupuję. Nie wspominając o obniżonym zawieszeniu -ale tylko orginał audi .
Mimo tych kilku cierpkich słów mam nadzieje że troszkę uczących CIESZę SIę TWOIM SZCZęÂŚCIEM
Pozdrawiam