Bolszakoof pisze:mówisz tu o jeździe typu 6 bieg, 70km/h i tak bite 100km bez hamowania :roll:
sądzę, że nawet z dużym żaglem i z dobrym wiatrem nie dałoby rady :mrgreen:
srednia predkosc 150 km/h??? to ile byla przelotowa? 250?marlitkos pisze: Na trasie Kraków - Mediolan spalanie kształtowało się między 7 a 7,5 l przy średniej prędkości 150km.
masz jakies rady jak jezdzic ekonomicznie automatem?Fronek pisze:Zawsze lubiłem takie tematy :-P
moja przejazdy to 50% trasa a 50% miasto
jeżdżę dość ekonomicznie (musiałem się tego nauczyć gdyż moje drugie autko kocha duże ilości benzyny)
średnie spalanie wyszło mi 8,2l
teraz gdy więcej mam ochoty na zabawę wychodzi mi 9l/100km
jak autko kupowałem na kompie było średnie 13l/100km
wszystkie takie wartości przy automacie
zapomniałem dodać że jeżdżę na 17cali kółkach o szerokości 225
manualem wystarczy zmieniać biegi w okolicy 2,5tyś co pozwala dieslem całkiem sprawnie sie przemieszczać. 8L/100km w mieście idzie BEZ PROBLEMU wyciagnac W trasie jadąc płynnie 150 km/h mozna smiało zejść na ok. 6-7Lfilip661 pisze:Gratuluje Tym u ktorych spalanie jest na poziomie 7 litrow i prosze o info jak to zrobic bo ja mam problem w zejsciu do 11
pozostaje Ci... płacz bo mój rekord na baku to lekko ponad 1200km :mrgreen: a zeby Cie załamać całkiem to po zatankowaniu wróciłem również na 1 baku a auto poruszało sie z 4 osobami z bagażnikiem w stanie jak niżej :filip661 pisze:Jak to czytam to nie wiem zy sie smiac czy płakac