Witam od strony kierowcy nie działa mi regulacja fotela (w oparciu)... tzn słychac jak silniczek pracuje ale nic sie nie dzieje, a taki przypadek miałem gdy ostro chamowałem to mi tą poduche wycisło, a jak sie oparłem to spowrotem sie schowała.
Moje pytanie brzmi czy to idzie naprawić... A fotel pasazera działa normalnie.
Pozdrawiam
nie działa regulacja fotela kierowcy
-
- Forum Audi A6 / A7
nie działa regulacja fotela kierowcy
Ostatnio zmieniony 12 sty 2010, 22:10 przez piotrekquattro, łącznie zmieniany 1 raz.
sprawne v6 to marzenie
- piotrekkawa
- Forum Audi A6 / A7
Re: nie działa regulacja fotela kierowcy
Mam ten sam problem i nic się nie dowiedziałem. Góra-dół chodzi,a plecy nie. Tylko słychać brzęczenie silniczka.piotrekquattro pisze:Witam od strony kierowcy nie działa mi regulacja fotela (w oparciu)... tzn słychac jak silniczek pracuje ale nic sie nie dzieje, a taki przypadek miałem gdy ostro chamowałem to mi tą poduche wycisło, a jak sie oparłem to spowrotem sie schowała.
Moje pytanie brzmi czy to idzie naprawić... A fotel pasazera działa normalnie.
Pozdrawiam
- piotrekkawa
- Forum Audi A6 / A7
z zagłówkiem nie ma problemu pewnie plastyk wewnątrz zagłówka jest pęknięty klejenie nic nie da na portalu aukcyjnym znajdziesz używany a tapicerke przełożysz bez problemu od dołu dwie strony materiału połączone so w rynnie wystarczy długim wąskim śrubokrętem delikatnie podważyć środkową cześć pomiędzy drutami a puzniej boki powodzenia
samochody jeżdzą dobrze tylko czy my je dobrze prowadzimy