Oraz drugie pytanie , czy próbował ktoś adaptować tylne lampy z A6 C4 do 100 C4 chodzi mi o lampy wewnętrzne te z małymi wstecznymi czy będą pasować ?
[ 100 C4 , A6 C4 ] Lampy Clear Tył
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk.
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[ 100 C4 , A6 C4 ] Lampy Clear Tył
Witam wszystkich , spotkał się ktoś z możliwością zakp ( ofertą sprzedaży ) lamp do Avanta w wersji Clear ? chodzi o coś takiego : ![Obrazek]()
Oraz drugie pytanie , czy próbował ktoś adaptować tylne lampy z A6 C4 do 100 C4 chodzi mi o lampy wewnętrzne te z małymi wstecznymi czy będą pasować ?
LED A6 C6 post952248.html#p952248
-
- Forum Audi A6 / A7
[quote]Oraz drugie pytanie , czy próbował ktoś adaptować tylne lampy z A6 C4 do 100 C4 chodzi mi o lampy wewnętrzne te z małymi wstecznymi czy będą pasować ?[/quote
same lampy wewnętrzne będą pasować z a6 do 100 pod warunkiem ze z avanta do avanta i do tego blende musisz inna znaleźć lampy narożne tez pasują
Do c4 jeszcze nie widziałem chyba do nich nie ma wcale tuningowych lamp bo i po co zmieniać ale kiedys widziałem takie w 80 b4 i niezbyt to ładnie wyglądało taki toche wieś tuning ale co kto lubi
same lampy wewnętrzne będą pasować z a6 do 100 pod warunkiem ze z avanta do avanta i do tego blende musisz inna znaleźć lampy narożne tez pasują
Do c4 jeszcze nie widziałem chyba do nich nie ma wcale tuningowych lamp bo i po co zmieniać ale kiedys widziałem takie w 80 b4 i niezbyt to ładnie wyglądało taki toche wieś tuning ale co kto lubi

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:

-
- Forum Audi A6 / A7
Masz moze jakies fotki tych przednich bo do tej pory jedyne lampy jakie widziałem do c4 to tylko ori :D
Mi Clear tez sie bardzo podobają tylko musza pasować do auta bo w tej 80 to wygladaly tak jak by je z vento przelozyc wcale to nie wyglądało jak audi :mrgreen: Ale takie clear do c4 tylko z zachowanym ori układem lampy to nawet ciekawie by wyglądało
Mi Clear tez sie bardzo podobają tylko musza pasować do auta bo w tej 80 to wygladaly tak jak by je z vento przelozyc wcale to nie wyglądało jak audi :mrgreen: Ale takie clear do c4 tylko z zachowanym ori układem lampy to nawet ciekawie by wyglądało
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
mam lampy clear + kierunki również w clearze
po nowym roku zrobie foty to wrzucę 

http://moto.allegro.pl/item863472084_cl ... a6_c4.html
Znalazlem takie cos :-P w sumie nienajgorsze ale wydaje mi sie ze od "eski" ladniejsze
Znalazlem takie cos :-P w sumie nienajgorsze ale wydaje mi sie ze od "eski" ladniejsze
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
wejdź na http://imageshack.us/ wybierz opcje browse i ładuj zdjęcia po wybraniu tych które cie interesują kliknij na prześlij teraz, następnie wklejaj kody poszczególnych zdjęć z serwera na forum
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .
czym sie roznia lampy i bleda kombi sedan?nie jestem pewien ale chyba tylko sposobem otwierania klapy.moze warot zabawic sie w otwieranie dodatkowe elktromagnesem i wtedy chyba wejdzie blenda?poprawcie jesli sie myle.ja w 100 c4 tez mialem jazde z bleda od s6 klamka byla za szerokapedros pisze:Są rewelacyjneSzkoda że nie będą pasować do kombi