Dawno się tu nie angażowałem... :roll: Wybaczcie synowi marnotrawnemu...ale sami rozumiecie... obecnie poświęcam czas mojej Coupecie a A6 spokojnie bez awaryjnie się turla hihi
Jest to czarna CoupĂŠ B3 z grudnia 90 roku z silniczkiem 2.3 NG... Wersja troche kulawa :-P
Bez quattro... ale :mrgreen: nie mialem jeszcze quattro to nie wiem co trace... na szczescie
Wyposażenie jakby nie patrzeć standardowe
:arrow: elektr.lusterka,
:arrow: el.szyberdach,szyby przednie,
:arrow: poz.świateł,
:arrow: podgrzewana tylna szyba,
:arrow: wspomaganie,ABS.
Stoi na kapciach tył: 225/45 R17 i przód: 215/45 R17
Po zakupie prezentowała się tak:

PLANY:
-malowanie ramek przednich lamp na czarno i przyciemnienie halogenow z kierunkami√
-na tył lampy Tresery lub Hella jednak są całe w czerwieni √
-zderzaczek przedni S2
-grill bez znaczka √
-wstawienie jakichś dekorów do środka... najchętniej carbon... ale się zobaczy
-ringi na zegary
-nowe skórzene (uzywane hehe) foteliki najchętniej elektr. [i kanape jak się uda]
-wymiana wszystkich zarowek, diód we wnetrzu na nowe czerwone ... zegnaj marchewkowe pole
-jakieś bujające cyce audio
-wydech przelotowy √
-po zimie trzeba bedzie przejrzeć zawieszenie więc pewnie pojdzie do pelnej odnowy (jakis gwint i moze
-lakierowanie całego autka pomalowany cały przód i tylny zderzak reszta gra
-polerka rantów felg/środek na czarno(DO PRZEMYÂŚLENIA)poszły całe fele pod polerke
pozdrawiam zakochanych w CCCO
UpDate 16 grudnia 2008 <mikołaj>
Tym razem zapodałem sobie nowki funki dywaniki z weluru igiełkowego...
Daję też fotki całego wnętrza i deski ze zmienionymi już zarowkami i diodami (TO NIE KONIEC bo slabo mi jeszcze swiecą pokretla nawiewu i regulacja poziomu swiatel :roll: trzeba by zapodac jakies mocniejsze zarowki... 2W mozna tam wsadzic?? )
Oto fotki... Przepraszam bardzo za jakość <osohozi> ale lepszych nie zdołałem wydusic z mego aparatu...
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,