[a6 c5 avant] siłowniczki
[a6 c5 avant] siłowniczki
witam podczas ostatnich mrozów, coś się stało z siłowniczkami od klapy bagażnika, z dnia na dzień przestały trzymać. moje pytanie jest takie, czy to jest spowodowane mrozem i gaz zmienił swoje właściwości i już nie trzyma(gdy się ociepli to problem zniknie)??, czy po prostu do wymiany??
audifun
-
- Forum Audi A6 / A7
- alukard
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi A6 Jacek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
tylko nie psikajcie zadnym wd ani niczym w tym stulu bo momentalnie padna do konca .....
ja mialem ten sam prolem popsikalem odrdzewiaczem i momentalnie jak by silownika juz wogole nie bylo.
wiec pierwsze co zrobilem allegro.pl ....
znalazlem silowniczki (oczywiscie mysle sobie tak: kupuje zamienniki czyli napewno jakoscia beda odbiegac od ori... wiec trzeba kupic z jak najwieksza sila .... )
:oops: :oops: :evil: :evil: klape trzeba trzymac przy otwieraniu bo inaczej by ja chyba wyrwalo ....
nawet przy -10 :oops: :oops: :evil: :evil: a zamykajac to trzeba sie lekko nameczyc :evil: :evil:
wiec przestrzegam przed kupnem siloniwkow o najwiekszej mocy :oops: :oops:
ja mialem ten sam prolem popsikalem odrdzewiaczem i momentalnie jak by silownika juz wogole nie bylo.
wiec pierwsze co zrobilem allegro.pl ....
znalazlem silowniczki (oczywiscie mysle sobie tak: kupuje zamienniki czyli napewno jakoscia beda odbiegac od ori... wiec trzeba kupic z jak najwieksza sila .... )
:oops: :oops: :evil: :evil: klape trzeba trzymac przy otwieraniu bo inaczej by ja chyba wyrwalo ....

wiec przestrzegam przed kupnem siloniwkow o najwiekszej mocy :oops: :oops: