zegary
-
- Forum Audi A6 / A7
zegary
mam problem z zegarami! jak wymienie zegry na inne to wlancza sie alarm co jest grane????? kupilem audi i dostalem zegary bo komputer nie dziala chcialem je wymienic ! po wymianie zamykam auto a po 15-stu sekundach wlancza sie alarm prosze o pomoc!
Ostatnio zmieniony 28 gru 2009, 18:34 przez kubasiak dawid, łącznie zmieniany 1 raz.
Jarzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
w uproszczeniu:
Zegary sa czescia systemu zabezpieczenia auta.
.Jesli wlozysz zegary z innego autka samochod nie zapali i bedzie wlaczal sie alarm.Jesli chcesz to nadal zrobic musisz zaprogramowac zegary (imobilaizer)za pomoca VAGa ale o tym lepiej wypowiedza sie specjalisci z tego forum.
Jesli masz padniety wyswietlacz na zegarach lepiej go wymien na nowy w Poloni za jakiec 500-600 zl - kontakt znajdziesz na forum.
Ja osobiscie robilem to w Radomiu na poczekaniu za 600 zl tel 0601233858
Jesli nie mam racjii prosze kolegow o poprawke.....
Zegary sa czescia systemu zabezpieczenia auta.
.Jesli wlozysz zegary z innego autka samochod nie zapali i bedzie wlaczal sie alarm.Jesli chcesz to nadal zrobic musisz zaprogramowac zegary (imobilaizer)za pomoca VAGa ale o tym lepiej wypowiedza sie specjalisci z tego forum.
Jesli masz padniety wyswietlacz na zegarach lepiej go wymien na nowy w Poloni za jakiec 500-600 zl - kontakt znajdziesz na forum.
Ja osobiscie robilem to w Radomiu na poczekaniu za 600 zl tel 0601233858
Jesli nie mam racjii prosze kolegow o poprawke.....
-
- Forum Audi A6 / A7