Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

PILNE-Skradziono Audi A6 - Wrocław

Komunikaty użytkowników o kradzieżach samochodów lub mienia oraz porady i dyskusje związane z bezpieczeństwem.
Awatar użytkownika
toms001
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: toms001 » 27 cze 2008, 23:12

Kolego współczuje, ale tak jak inni wspomnieli żaden alarm nie zastąpi AC - zwłaszcza w przypadku tak chętnie jumanego modelu C5. Teraz już po ptokach.

Myślę, że powinienes napisac nazwe i adres serwisu, w którym montowałeś alarm. Oczywiscie moze to byc zbieg okolicznosci, ale ja bym chciał ten serwis profilaktycznie omijac. Przeanalizuj czy ostatnio dawałeś auto do jakiegos mechanika.

Awatar użytkownika
TURAS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: TURAS » 28 cze 2008, 10:07

Dokładnie SYLEJD ma racje ja bym nie popuścił.
Ale widzisz jak to jest z AC odwleka się odwleka a potem tak się dzieje. Jak szkoda kasy na coś wydać prawda, zawsze jest możliwosć wziąść AC pełen PAKIET na raty np.4 i w tedy masz pewność. Chyba że masz garaż i samochód stawiasz tylko na strzeżonych parkingach.

Naprawdę współczuje bo też mi kiedyś się kręcili koło PONTIACA za niego bym zabił i chcieli mi go ukraść to sąsiad mnie obudził i patrze a 2 gnojków stało koło auta a 3 w aucie czekał no i jak z okna wyparowałem w majtach to kurde spieprzali w dym ale szkody były Dach Targa mi uszkodzili uszczelki i szybe, najgorsze to to że niemogłem łatwo dostać tych częsci tylko USA, a czeka sie tam 1miech aby to uzyskać.

TAKA REKLAMA JAKBY KTOÂŚ CHCIAÂŁ UBEZPIECZYć SAMOCHÓD WALIC JAK W DYM BO TYM TEÂŻ SIę ZAJMUJE, FIRMY DO WYBORU "PZU, HESTIA, ALLIANZ, GENERALI I WARTA"

PEÂŁNE PAKIETY SAMO OC jak kto woli w ratach też jest możliwość.
TEL. do mnie 661-401-506
email. m.tureczek@auto-centum.tychy.pl

macieja910

Post autor: macieja910 » 28 cze 2008, 10:32

Paweł ja swoja audi trzymam w murowanym garazu z zalozonym alarmem a i tak sie boje ze ja zapier...

paweł
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Paweł
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: paweł » 28 cze 2008, 12:25

Tylko ze wiesz jak ktos mi odpali na podwórzu auto ktore stoi pod moim oknem od pokoju a to juz bede slyszal a do tego z brama sobie nie poradza bo jak cos zaczeli by kombinowac to na bank bym slyszal ale wiadomo jak jest, na zlodzieja nie ma mocnych i najlepiej AC wykupic i moga kraść do bólu
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . :)

pablo208
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pablo208 » 28 cze 2008, 21:45

Bez kitu. Kur.a ręce opadają człowiek tyra, zapierda.a w końcu kupuje wymarzone auto i taka kurw.a sie przypałęta i zajeb.e. Naprawdę wkur ic sie można.
Zakładajcie zabezpieczenia i to jak najwięcej czym ich więcej tym te ku.wy mają trudniej. Ja na szczęście mam kamerę centralnie patrzącą na auto, ale i tak sie dygam jak czytam takie rzeczy.

Awatar użytkownika
DonVip
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: DonVip » 29 cze 2008, 10:13

przesrane i tak jak reszta dokladam sie do wspolczucia :-( lipa ze tego AC nie miales :-(
co do zlodzieji to nie wazne jakie masz zabezpieczenie i tak Ci go dzwigna tylko tyle ze im bardziej skomplikowane lub wlasne tym trudniej dla zlodzieja
jak kiedys mialem busa T4 Caravelle to tez chcieli mi zajebac ale to jacys profesjonalisci byli bo szedl sasiad z psem chcial ich odgonic (myslal ze ich wytraszy) a oni do niego giwere i powiedzieli mu ze ma wypie......
dopiero jak syreny uslyszeli to prysneli
wiec uwazam ze na zlodzieja nie ma rady mozemy doprowadzic tylko do wydluzenia tego incydentu
ps. po 4 probach kradziezy na T4 odpuscili
Audi Back On Track :)

pablo208
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pablo208 » 29 cze 2008, 10:41

Nie wiem jak jest we wrocku ale w wawie to juz na każdym skrzyżowaniu jest kamera policyjna. Wiec paradoksalnie warto swoje a6 postawic na ulicy. Trzeba pojeba żeby z przed takiej kamery próbował fure jumnąc. Nie wiem, może to jet jakiś sposób...

Nie siedze w bani złodzieja, ale tak sobie właśnie pomyślałem...

Awatar użytkownika
Levuss
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Grzegorz
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.5TDI 115KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Levuss » 29 cze 2008, 11:59

pablo208 pisze:Nie wiem jak jest we wrocku ale w wawie to juz na każdym skrzyżowaniu jest kamera policyjna. Wiec paradoksalnie warto swoje a6 postawic na ulicy. Trzeba pojeba żeby z przed takiej kamery próbował fure jumnąc. Nie wiem, może to jet jakiś sposób...

Nie siedze w bani złodzieja, ale tak sobie właśnie pomyślałem...
Wiesz jak to jest z monitoringiem. Sam widziałem jakość z takiej nagrywanej " taśmy" i jest nie oszukujmy się do bani. Złodziej może sobie maskę założyć a co z tego, że niby ulice są cały czas monitorowane przez jakąs konkretną osobę, wiadomo jak to jest z człowiekiem, potrzeba fizjologiczna, zagadanie itp i nawet kamera nie pomoże, po prostu wszystko złoży się na taki czas, że i auto pod monitoringiem podbierdol.....
Termostat--120zł
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny

AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE

Bolszakoof

Post autor: Bolszakoof » 29 cze 2008, 13:18

uwrałbym takiemu łeb przy samej dupie :!: ... zaróbcie sobie kur** na własny !!!!!!!!! :evil: :evil: nienawidze zlodziejstwa :!: :!: az mi sie cisnienie podnosi jak takei rzeczy czytam :-/ wspołczuje kolego:-/

pablo208
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pablo208 » 29 cze 2008, 14:02

Wiesz....

Ja na miejscu złodzieja nie ryzykował bym. W końcu ile procent czasu spędzamy w sraczu ? Może i pies poszedł sra... a może nie ? Co wtedy? Dla takiego cwe.a to za duże ryzyko. To tylko moje skromne zdanie :-/

A jeżeli chodzi o taśmy oj oj pomyliłeś sie. Jakośc jest bardzo dobra, naprawdę ja też ją widziałem i powiem Ci , że można było zobaczyc pryszcza na nosie :)
Ostatnio zmieniony 29 cze 2008, 14:05 przez pablo208, łącznie zmieniany 1 raz.

macieja910

Post autor: macieja910 » 29 cze 2008, 14:04

pablo208 mysle ze masz racje. W koncu on dziala pod ogromna presja i nigdy nie mozna wiedziec czy akurat ktos siedzi przed kamera czy nie. A poza tym przed monitorami zawsze siedza dwie osoby

pablo208
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pablo208 » 29 cze 2008, 14:06

Macieja zrobiłeś odcinę?

macieja910

Post autor: macieja910 » 29 cze 2008, 14:07

Jeszcze nie ale we srode zrobie. Ostatnio mialem robic ale nie znalazlem czasu. We srode bede w Olsztynie to zrobie odcinke ;-)

boskifaraon
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: boskifaraon » 05 lip 2008, 18:27

stary niewiem jak pomoc ale wydaje mi sie zebys sie oglosil w miescie ze wykupisz.przykro mi :-(

michu95
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: michu95 » 12 lip 2008, 19:52

Współczuje Ci bo wiem jak to jest, sam niedawno straciłem swoją A6 i też nie miałem AC. Minął już jakiś miesiąc od kradzieży i żadnych pozytywnych wieści, a jesli chodzi o policję to tylko czekam na list z umożeniem postępowania. Byłem z tą sprawą nawet u prywatnego detektywa ale jak mi krzyknął cene za 2 tyg. poszukiwań to sobie dałem spokój. Jedyne co się dowiedziałem to to że tej nocy której skradziono moje Audi, zginęło jeszcze kilka innych samochodów z Wrocławia i wszystkie zostały pocięte w kilka dni, pewnie moje też.

ODPOWIEDZ

Wróć do „🚨 Skradzione auta i przedmioty”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl