Przed
W trakcie
i po :mrgreen:
zależy na co byś chciał przerobić..może jakiegoś autobota...hehheheeColin pisze:Wojtas ja 19 lece ( chyba )
mam tez A3 do przerobienia dasz rade ? :-D
No ładnie a o mnie to sie zapomniałoVoytec pisze:mengelajn8609, marcin82, dzięki chłopaki![]()
A zatem jak narazie to ja Colin, i Marcin z naszej skromnej paczki mamy podobny termin wyjazdu...tylko ja napewno nie o 4 rano.
Nie chodzi o to że wcześnie bo jest to b.dobra pora wyjazdu ale w piątek przylatuje mój dobry koleżka z Irlandii i chce zwiedzić troszkę Eindhoven i pewnie o 4 to my wrócimy do domu dopiero ze zwiedzania :mrgreen::przytul:
<pijak> <pijak> <pijak> <alpaga> <alpaga> <żygam> <żygam>
PRZEMCIO i Marti Ci gratuluje...nie ma nic ważniejszego na świecie..Przemcio pisze:Wojtus piekna transformacjaw sobote urodziła sie o 19;45 Julia 3360gr 51cm nie mam za bardzo czasu na siedzenie przed komputerem ale chciałem zebycie wiedzieli że "córunia tatunia" przyszła na swiat
p.s. wiem ze mój post niema za duzo wspólnego z forum ale musiałem sie pochwalic
Wielki brat widzi wszystko..... <nonoNie chodzi o to że wcześnie bo jest to b.dobra pora wyjazdu ale w piątek przylatuje mój dobry koleżka z Irlandii i chce zwiedzić troszkę Eindhoven i pewnie o 4 to my wrócimy do domu dopiero ze zwiedzania :mrgreen: :przytul:
<pijak> <pijak> <pijak> <alpaga> <alpaga> <żygam> <żygam>