[A6 C5]Chrom tuning;]
[A6 C5]Chrom tuning;]
Witam!
chciałbym zebyscie mi podali (jesli macie)linki A-szóstek z wymienionymi lusterkami na chromy, z wyminionymi klamkami na chromy, ewentualnie zaproponowac mi rozmiary felg jakie beda dobrze dopasowane wizualne i zeby sie dobrze jezdzilo:-) szybki mam juz lustrzanki. I mam jeden problem odnosnie lapm. Swieca na wiesniacki zólty kolor. Jakie mam kupic zarówki zeby kolorek byl jasniejszy, a'la xenon. Jakie tam w ogole wchodza zarówki?H4? i jakie postojówki? chcailbym zrobic cos ze swoja lalunia tylko ze nie chcialbym zrobic agro-tuningu. no o chce pomalowac zderzaki pod kolor blach, bo mam matowe. pomocy;] pozdrawiam!!!
Proszę poprawnie nazywać tematy
chciałbym zebyscie mi podali (jesli macie)linki A-szóstek z wymienionymi lusterkami na chromy, z wyminionymi klamkami na chromy, ewentualnie zaproponowac mi rozmiary felg jakie beda dobrze dopasowane wizualne i zeby sie dobrze jezdzilo:-) szybki mam juz lustrzanki. I mam jeden problem odnosnie lapm. Swieca na wiesniacki zólty kolor. Jakie mam kupic zarówki zeby kolorek byl jasniejszy, a'la xenon. Jakie tam w ogole wchodza zarówki?H4? i jakie postojówki? chcailbym zrobic cos ze swoja lalunia tylko ze nie chcialbym zrobic agro-tuningu. no o chce pomalowac zderzaki pod kolor blach, bo mam matowe. pomocy;] pozdrawiam!!!
Proszę poprawnie nazywać tematy
Ostatnio zmieniony 02 cze 2008, 22:22 przez Bolszakoof, łącznie zmieniany 1 raz.
no własnie mi chodzi o taki chromik-tuning
felunek całkiem całkiem;] ale czy to sie jezdzi dobrze? bo jednak na 18" oponka musi byc niska a co za tym idzie bede sie czul jak na taczce?:> wg mnie ta lotka jest zaje***. no i lusterka ori Audi to pewnie za tanie nie sa. a te nakladki z allegro....
wieś czy moga byc? bo nie wiem jak to wyglada na zywca. a co do kalmek to widzlem taki wzór z wycietymi otworami(chyba 3 albo 4 otwory) w klamce. Cos takeigo bym potrzebowal. Furka konkret;] podoba mi sie

Zalezy tez gdzie sie mieszka
jak mieszkasz gdzies gdzie jest malo dziur to spokojnie mozna omijac, ale jak ja mieszkam na krotko mowiac zadupiu i tu mam dziure na dziurze to moja jazda po ulicy bedzie przypominala slalom :-P zalazlem jedne fele na all
..
http://www.allegro.pl/item369221921_pie ... 5x112.html
Mam pytanie.. chce pomalowac dokladki zderzaków na kolor karoserii. Jaka farbe mam kupic? Bo byłem u typa w sklepie z farbami i on ma taka farbe na zderzaki ale tylko biała. Sa np czarne farby? wiecie cos na ten temat?? pozdro

..
http://www.allegro.pl/item369221921_pie ... 5x112.html
Mam pytanie.. chce pomalowac dokladki zderzaków na kolor karoserii. Jaka farbe mam kupic? Bo byłem u typa w sklepie z farbami i on ma taka farbe na zderzaki ale tylko biała. Sa np czarne farby? wiecie cos na ten temat?? pozdro
koledzy i koleżanki - czy ktoś z was wymieniał relingi na chromowane 
ja mam w swojej laleczce czarne i myślę o przekładce.
na allegro widziałem że są tam 4 śruby mocujące, ale boje się zdejmować podsufitkę bo tam jest kurtyna pow.
czy jest to do zrobienia na parkingu czy muszę szukać warsztatu
(jeśli temat był już poruszany to proszę o linka do wątku)

ja mam w swojej laleczce czarne i myślę o przekładce.
na allegro widziałem że są tam 4 śruby mocujące, ale boje się zdejmować podsufitkę bo tam jest kurtyna pow.
czy jest to do zrobienia na parkingu czy muszę szukać warsztatu
(jeśli temat był już poruszany to proszę o linka do wątku)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
bibaryba, duzej filozofi z tym nie ma ale troche czasochlonne to jest, jedno co dobre to to ze potrzebujesz tylko srubokręt no i imusy do odkrecenia srub od relingow. O kurtyny sie nie martw bo one sa oddzielnie mocowane do wzmocnien przy dachu (oddzielne sruby)
Musisz zaczac od sciagnięcia plastików na slupkach, potem podkrecac musisz uchwyty przy podsufitówce, odkrecic taz musisz te przeciwsloneczniki od kierowcy i pasazera, na lampki sa dwa sposoby albo je wyciagasz i wypinasz kostki od kabli przed opuszczeniem podsófitki lub po jesli jest dojscie i kable sa dostatecznie dlugie.
To chyba tyle potsufitówka powinna bez zadnego problemu spasc, przyklejona do dachu raczej nie jest na 90%
Powodzenia kolego
Musisz zaczac od sciagnięcia plastików na slupkach, potem podkrecac musisz uchwyty przy podsufitówce, odkrecic taz musisz te przeciwsloneczniki od kierowcy i pasazera, na lampki sa dwa sposoby albo je wyciagasz i wypinasz kostki od kabli przed opuszczeniem podsófitki lub po jesli jest dojscie i kable sa dostatecznie dlugie.
To chyba tyle potsufitówka powinna bez zadnego problemu spasc, przyklejona do dachu raczej nie jest na 90%
Powodzenia kolego

A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum .