Dzieki za opinie PanowieQris pisze:WYPAS kolego piekna czarnulka choć wysoko stoi tyć:-)
 co do wysokosci to generalnie napewno bede malowac w przyszlosci "dokladki", a jak obnize to boje sie ze bede o krawezniki chaczyc... gdyby a6 byla mniejsza... to nie trzeba by podjezdzac zbyt blisko, ale niestety czasem musze swoją "krowe" zaparkować "nad kraweznikiem" :P :P :P
 co do wysokosci to generalnie napewno bede malowac w przyszlosci "dokladki", a jak obnize to boje sie ze bede o krawezniki chaczyc... gdyby a6 byla mniejsza... to nie trzeba by podjezdzac zbyt blisko, ale niestety czasem musze swoją "krowe" zaparkować "nad kraweznikiem" :P :P :PPozdrawiam miłej nocki

PS. przypomnialo mi sie, koleszka mi mowil ze mozna by same sprezyny zmienic na "czerwone" wtedy by tylko troszke poszedł na glebe... ja jestem zielony moze mi cos podpowiecie na ten temat

bede wypatrywac zeby na zywo zobacyzc gdzies na miescie
 bede wypatrywac zeby na zywo zobacyzc gdzies na miescie 

powiem Ci ze raz mialem ochote tak dla bani zamowic taki wielki znaczek batmana z allegro :D ale cos czuje ze wiekszosc by nie zrozumiala przeslania tego (4 fun) i pomyslalaby ze jestem idiota, wiec puki co temat spi  :P
 powiem Ci ze raz mialem ochote tak dla bani zamowic taki wielki znaczek batmana z allegro :D ale cos czuje ze wiekszosc by nie zrozumiala przeslania tego (4 fun) i pomyslalaby ze jestem idiota, wiec puki co temat spi  :P 
 ale to Tobie ma sie podobać...
  ale to Tobie ma sie podobać...