prosze o pomoc
prosze o pomoc
witam mam takie pytanie czy jest możliwość by przy przestawianiu temperatury w a6 c5 temperatura zmieniała się na obu wyświetlaczach jednocześnie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Po pierwsze popraw temat postu (przeczytaj regulamin).
Po drugie chodzi ci o temperaturę silnika, temperaturę na zewnątrz, czy może - jak się domyślam - wskaźniki temperatury klimatyzacji? Wyrażaj się precyzyjnie, to szybciej uzyskasz odpowiedź.
Odpowiedź: nie da się
. Jak chcesz tak mieć, kup np. Toyotę albo Alfę Romeo
.
Po drugie chodzi ci o temperaturę silnika, temperaturę na zewnątrz, czy może - jak się domyślam - wskaźniki temperatury klimatyzacji? Wyrażaj się precyzyjnie, to szybciej uzyskasz odpowiedź.
Odpowiedź: nie da się

Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.

Fora to jest biwak.

- t-m-c
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0.TDI 177KM
- Napęd: RWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
W nowszym modelu sie da: naciśniecie i przytrzymanie przycisku sterowania po stronie kierowcy powoduje, ze temperatura nastawiona po stronie kierowcy zostanie przejeta dla strony pasażera i odwrotnie.arekjask pisze:Odpowiedź: nie da się . Jak chcesz tak mieć, kup np. Toyotę albo Alfę Romeo
Kolega wcale nie musi kupowac alfy :mrgreen:
[ Dodano: 2009-11-19, 21:20 ]
W nowszym modelu sie da: naciśniecie i przytrzymanie przycisku sterowania po stronie kierowcy powoduje, ze temperatura nastawiona po stronie kierowcy zostanie przejeta dla strony pasażera i odwrotnie.arekjask pisze:Odpowiedź: nie da się . Jak chcesz tak mieć, kup np. Toyotę albo Alfę Romeo
Kolega wcale nie musi kupowac alfy :mrgreen: może kupic nowe audi c6