Audi S6/C4 spec USA by ANGEL (UrS6)
Fajnie ze sie zalogowales, zarejestrowales i pierwszy twoj post wali w moja osobe... Calej prawdy nikt nie zna o Cabrio i nikt sie nie dowie... Kolega w niedziele sprzedal. To fakt i Kolega to cabrio uzytkowal tak jak Ja swoja eSke.. Tyle... Nie drąż tematu , bo to Cie powoli przerasta... Najpierw bys sie przedstawil i zapoznal, a pozniej zaczynal burdel w temacie.
Temat jest o Audi S6, a z cabrio cisnij gdzie indziej...
Nic dodatkowego twoj post nie wnosi do tego tematu...
Dziekuje i pozdrawiam..
Temat jest o Audi S6, a z cabrio cisnij gdzie indziej...
Nic dodatkowego twoj post nie wnosi do tego tematu...
Dziekuje i pozdrawiam..
V8 Americano Look
Sam wtrącasz popisowe wątki które się mijają z prawdą dla szpanu chyba a ze szpanu jesteś znany i innych forum... nie jest to temat do przedstawiania to dwa a zapytania o prawdę odnośnie tematu traktujesz jako zaczynanie burdelu ..PeaceAngel pisze: Kolega w niedziele sprzedal. To fakt i Kolega to cabrio uzytkowal tak jak Ja swoja eSke.. Tyle... Nie drąż tematu , bo to Cie powoli przerasta... Najpierw bys sie przedstawil i zapoznal, a pozniej zaczynal burdel w temacie.
Chcesz znac prawde to takie rzeczy pisz na PW. a nie w tym temacie...
Widze ze sporo ludziom popsulo krwi to Cabrio i kazde inne auto ktore mam...
Piszesz ze szpanuje na forum, czleniu Ja tylko stwierdzam fakty i pisze to co jest...
Nie wymyslam jak inni o swapie albo o uturbianiu silnika... To sa rzeczy pod szpan.. Ja najpierw zrobie a dopiero pozniej pokazuje innym...
ps. Jezeli tak bardzo cos Cie kuje w oczy to poprostu nie czytaj tego i bedzie spokoj.
Widze ze sporo ludziom popsulo krwi to Cabrio i kazde inne auto ktore mam...
Piszesz ze szpanuje na forum, czleniu Ja tylko stwierdzam fakty i pisze to co jest...
Nie wymyslam jak inni o swapie albo o uturbianiu silnika... To sa rzeczy pod szpan.. Ja najpierw zrobie a dopiero pozniej pokazuje innym...
ps. Jezeli tak bardzo cos Cie kuje w oczy to poprostu nie czytaj tego i bedzie spokoj.
V8 Americano Look
Masz mniemanie o sobie i o tych twoich autach . A stwierdzenie faktu że sprzedałeś cabrio swojej narzeczonej które sprzedał twój kolega nie ma po prostu sensu :roll: ale whateverAngel pisze: Widze ze sporo ludziom popsulo krwi to Cabrio i kazde inne auto ktore mam...
Ja tylko stwierdzam fakty i pisze to co jest...
Auto bylo znalezione przezemnie i bylo dla mojej nazeczonej, ale moja ukochana walnela focha i stwierdzila ze albo ona albo auta... Wiec tak sie zrazilem do tego auta, ze dalem cynk kumplowi, ktoremu wpadlo w oko bo bylo sliczne i sie tym cabrio zaopiekowal, ja tez w tym wszystkim mialem jakis udzial.. Tyle w super streszczeniu, poniewaz to nie temat o Cabrio, ani mojej bylej a tym bardziej co czuje jak Turbodymomen mnie zawstydza na 150%.. Temat jest o Audi S6 spec USA... I jezeli nie napiszesz w tym temacie nic co dotyczy audiczki z oznaczeniem "S" To prosze moderatora o usuniecie postow niezwiazanych z tematem...
Dziekuje i pokoj.
Dziekuje i pokoj.
V8 Americano Look
Ok ok widzę ze się zestresowałeś niepotrzebnie,Angel pisze:Temat jest o Audi S6 spec USA... I jezeli nie napiszesz w tym temacie nic co dotyczy audiczki z oznaczeniem "S" To prosze moderatora o usuniecie postow niezwiazanych z tematem...
Dziekuje i pokoj.
audi fajne ale może opisz co w nim zmieniłeś od momentu gdy je kupiłeś poza lampami przyciemnionymi i blendą oraz założeniu felg i nie mówię tu o naprawach których dokonałeś ... bo rozumiem że auto kupiłeś w takim właśnie stanie (np. przyciemnione szyby)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.6 ADP 101KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Niezły bałagan się tutaj zrobił.
Wytłumacz kolego Angel, raz na zawsze żeby było jasne o co chodziło z Cabrio. Czy było ono w końcu twoje ( kupione przez ciebie i za twoją gotówkę)
bo faktycznie albo gubisz się już w zeznaniach albo kręcisz tutaj niemiłosiernie tak jak opisuje kolega 12q12,
CYTAT: Angel,
Dlaczego sprzedalem Cabrio...Bo moja byla narzeczona strasznie sie obrazila ze jej kupilem takie Cabrio... I zerwala zareczyny... Do tej pory jestem w szoku..
Kolejny cytat
Auto bylo znalezione przezemnie i bylo dla mojej nazeczonej, ale moja ukochana walnela focha i stwierdzila ze albo ona albo auta... Wiec tak sie zrazilem do tego auta, ze dalem cynk kumplowi, ktoremu wpadlo w oko bo bylo sliczne i sie tym cabrio zaopiekowal
To jaki miałeś udział w nim? że go znalazłeś na ogłoszeniu albo w komisie dla kolegi
I tak na sam koniec programu to gratuluje ładnego wyglądu AUDI C4 jeżeli jest on oczywiście twój, a nie np.kolegi.
Wytłumacz kolego Angel, raz na zawsze żeby było jasne o co chodziło z Cabrio. Czy było ono w końcu twoje ( kupione przez ciebie i za twoją gotówkę)

CYTAT: Angel,
Dlaczego sprzedalem Cabrio...Bo moja byla narzeczona strasznie sie obrazila ze jej kupilem takie Cabrio... I zerwala zareczyny... Do tej pory jestem w szoku..
Kolejny cytat
Auto bylo znalezione przezemnie i bylo dla mojej nazeczonej, ale moja ukochana walnela focha i stwierdzila ze albo ona albo auta... Wiec tak sie zrazilem do tego auta, ze dalem cynk kumplowi, ktoremu wpadlo w oko bo bylo sliczne i sie tym cabrio zaopiekowal
To jaki miałeś udział w nim? że go znalazłeś na ogłoszeniu albo w komisie dla kolegi

Angel pisze:ja tez w tym wszystkim mialem jakis udzial..
I tak na sam koniec programu to gratuluje ładnego wyglądu AUDI C4 jeżeli jest on oczywiście twój, a nie np.kolegi.
W obecnym momencie po przejechaniu dokladnie 312km w miescie w korkach, zaparkowalem autko i sobie stoi i czeka na przypływ gotowki... Panewka to nie moze byc, poniewaz:
a. nie bierze oleju
b. kontrolki oleju tez sie nie zapalaja- tak jest w przypadku walnietej panewki
c. moc nie spadla dalej ciagnie jak szalona
d. Sam juz nie wiem o co chodzi- tak wiec nie bede otwieral puszki pandory, tylko poszukuje zdrowego silnika i podmianke...
W chwili obecnej mam inne plany zwiazane z dalszym zyciem < zareczyny> dlatego eSeczka musi poczekac na swoja kolej...
a. nie bierze oleju
b. kontrolki oleju tez sie nie zapalaja- tak jest w przypadku walnietej panewki
c. moc nie spadla dalej ciagnie jak szalona
d. Sam juz nie wiem o co chodzi- tak wiec nie bede otwieral puszki pandory, tylko poszukuje zdrowego silnika i podmianke...
W chwili obecnej mam inne plany zwiazane z dalszym zyciem < zareczyny> dlatego eSeczka musi poczekac na swoja kolej...
V8 Americano Look