Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Brak grzania przednich foteli w a6 c4

Wnętrze
ODPOWIEDZ
łysy4455
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Brak grzania przednich foteli w a6 c4

Post autor: łysy4455 » 16 lis 2009, 18:22

Witam
Mam taki problem jak kupilem moje audi to juz to bylo czyli brak grzania przednich foteli
Mam tylko welur a nie skore ale skoro jest taka opcja to fajnie by bylo zeby dzialala
Jak by cos jak znalesc przekaznik od foteli bo duzo ich tam pod kierownica jest chyba ze jest gdzies indziej

Bolszakoof

Post autor: Bolszakoof » 16 lis 2009, 18:33

Przede wszystkim popraw nazwę tematu, co by później można było łatwiej szukać dla potomnych ;-) Zastosuj Tagi (nawiasy kwadratowe z odpowiednim kodem, dla twojego auta bedzie to [A6 C4 2,5TDI] (Opis problemu) )np: [A6 C4 2,5TDI] Brak grzania przednich foteli.

Zaprowadź auto do elektryka, znalezienie usterki zajmie mu 5 minut. Albo prąd dochodzi do fotela albo nie i analogicznie do tego szuka awarii. Samemu sprawdź bezpieczniki, ale nie na oko tylko miernikiem, a noż znajdziesz problem. Jeśli nie to diagnoza elektryka nie będzie zbyt kosztowna. Tam gdzie masz bezpieczniki masz napisane który za co jest odpowiedzialny.

Casian
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Casian » 16 lis 2009, 21:30

Witam!
Kiedys znajomy mi powiedział że maty co są w fotelach C4 (przynajmniej) są bardzo wrażliwe na uszkodzenia. Wystarczy czasem kolanem nacisnąć na środek fotela aby maty popękały.. Ja bym sprawdził na początek czy prąd dochodzi do fotela jeżeli tak to sprawdzaj maty w fotelu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C4 (1991-1997)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja