[A6 C5] gniazdo zapalniczki
[A6 C5] gniazdo zapalniczki
Witam wszystkich, kupilem ladowarke samochodowa do tel, niestety gniazdo zapalniczki z przodu jest za male, ladawarka pasuje tylko do tylnego gniazda. czy jest jakis sposob aby podlaczyc ladowarke z przodu??
pozrdawiam
pozrdawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
w avancie w bagażniku jest jeszcze inna. tam żadna zapalniczka nie podejdzie. na temat różnic między przednią a tylną się nie wypowiem bo dawno temu jak zakładałem navi pozbyłem się gniazda zapalniczki z popielniczką. miałem uzupełnić ale nie mogłem znaleźć pasującej a że mi brak nigdy nie przeszkadzał to odpuściłem.
pamiętam tylko że była różnica w wyglądzie zapalniczek i to dosyć duża
pamiętam tylko że była różnica w wyglądzie zapalniczek i to dosyć duża
Quattro
RNS-e + Bluetooth Tel Interface
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania
RNS-e + Bluetooth Tel Interface
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania
-
- Forum Audi A6 / A7
różnice pomiedzy zapalniczkami
Witam, odświeże troche temat.
Jak już przeczytałem wyżej, że rożnią się od siebie, otóż mam problem: z tyłu zapalniczkę jest włożona ale ma luzy(rzekłbym nawet że się nie trzyma) i nie grzeje, a z przodu nie chce delikatnie wyjśc i nie wiem czy działa
Czy mógłby ktoś wykonać zdjęcia obu zapalniczek i wrzucić do tematu.
Jak już przeczytałem wyżej, że rożnią się od siebie, otóż mam problem: z tyłu zapalniczkę jest włożona ale ma luzy(rzekłbym nawet że się nie trzyma) i nie grzeje, a z przodu nie chce delikatnie wyjśc i nie wiem czy działa
Czy mógłby ktoś wykonać zdjęcia obu zapalniczek i wrzucić do tematu.
u mnie tez jest tak ze przednia jest mniejsza od tylniej.... kupilem kiedys papke elektryczna i mialme taki pronblem ze z tylu idealnie a z przodu niemoglem wyciagnac az szarpnelem i do tej pory nie mam podswietlenia, myslelem ze moze to wina pompki... ale nie!!! tak samo jest z gpsem i ladowarka do telefonu naprawde trzeba sie omeczyc zeby wlozyc a co dopiero wyciagnac... uzywam tylko i wylacznie tylnego gniazda.
P.S. ale mimo to z ciekawosci jutro zmierze sowmiarka pzdr
P.S. ale mimo to z ciekawosci jutro zmierze sowmiarka pzdr