[Katowice] Kazdy czwartek 19:00 pod Go-sportem-3Stawy -1post
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
mówisz o mnie?? jasne ... jeśli czuję się tam lepiej i dzieje się tam coś to czemu nie . nie olałbym tego forum bo sam wiesz jaki byłem aktywny, ale jeśli przestało się tu cokolwiek dziać i wszelkie próby "obudzenia" tego forum zawiodły to co mam jeszcze zrobić To forum przerodziło się tylko i wyłącznie w Mega skarbnicę wiedzy ( I exrta że jest skąd czerpać wiedzę ) a tamto działa bardziej towarzysko i wszystko w temacie :-D
PAGÓR
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Wszystko co dobre kiedyś się kończy.Mnie akurat odpowiada to że to forum to skarbnica wiedzy, bo jak już wiadomo wolę czerpać wiedzę stąd jak jeździć po spotach.PAGOR, znowu odwrotnie.Każdy jest inny, ma inne oczekiwania i niech tak pozostanie.Pozdro chłopaki.PAGOR, bez urazy, nie mam nic do Ciebie ani Shofela, ale uważam że każdy powinien mieć swoje zdanie!
usunieto
- ShoofeL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2003
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AYM 155KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Absolutnie zgadzam się z tym, co napisał Pagór...
Od jakiegoś czasu regularnie na spoty jeżdże tylko ja i On - reszta czasami zawita na moment...
I podsumowałbym to nieco inaczej...
Na sukces tego forum skladają się dwie rzeczy:
1. Niesamowita skarbnica wiedzy.
2. Ludzie, ludzie, ludzie...
Ja nie należe do tych osób, które tylko czerpią z tego forum, ale też daję coś od siebie.
Nie ważne, czy ktoś coś tu napisze, czy nie - w czwartek na 3ch Stawach jesteśmy zawsze
I dzisiaj będziemy... i za tydzień... i za dwa też :-P
Bo to forum tworzymy My sami
do zo...
Od jakiegoś czasu regularnie na spoty jeżdże tylko ja i On - reszta czasami zawita na moment...
I podsumowałbym to nieco inaczej...
Na sukces tego forum skladają się dwie rzeczy:
1. Niesamowita skarbnica wiedzy.
2. Ludzie, ludzie, ludzie...
Ja nie należe do tych osób, które tylko czerpią z tego forum, ale też daję coś od siebie.
Nie ważne, czy ktoś coś tu napisze, czy nie - w czwartek na 3ch Stawach jesteśmy zawsze
I dzisiaj będziemy... i za tydzień... i za dwa też :-P
Bo to forum tworzymy My sami
do zo...
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7
Witam hehe... przeczytałem poprzednie posty i widzę że atmosfera się podgrzała ostro
Czas nie pozwala mi na regularne przyjazdy na SPOTY jednak jak pierwszy raz zawitałem spodobało mi się bardzo... ludziska fajne, uśmiechnięte z chęcią do pomocy
Faktem jest że jest żelazna ekipa znająca się nie od dziś jednak to są normalni ludzie jak reszta i chcąc można zintegrować się i same pozytywy wtedy na SPOTACH widać
Pozdrawiam i do zobaczyska
Czas nie pozwala mi na regularne przyjazdy na SPOTY jednak jak pierwszy raz zawitałem spodobało mi się bardzo... ludziska fajne, uśmiechnięte z chęcią do pomocy
Faktem jest że jest żelazna ekipa znająca się nie od dziś jednak to są normalni ludzie jak reszta i chcąc można zintegrować się i same pozytywy wtedy na SPOTACH widać
Pozdrawiam i do zobaczyska
AUDI C4 A6
2.5TDI AAT
1995 rok
2.5TDI AAT
1995 rok
- pawulon_90
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Kurcze Panowie jako że mieszkamy na śląsku zastanawiam się czy u was z miastach jest taki sam wandalski proceder.. ja juz nie wiem jak zabezpieczać niunie już trzeci raz mi szybę wywalili w nocy ktos otwarł schowek i w długą??? i po co to mu było?? heh mieszkam w Katowicach na osiedlu Witosa jakiś debil notorycznie na własnym osiedlu pędzluje auta no masakra!! zaraz sie dowiem ile kosztuje szyba od pasażera a Policja dupa blada bo jak nic nie zginęło to tylko zniszczenie mienia i se mogę na komisariat podjechać jak coś poje... świat może założymy jakiś audi bejsbol security?