[Katowice] Kazdy czwartek 19:00 pod Go-sportem-3Stawy -1post
- ShoofeL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2003
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AYM 155KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
stasiuszef, apropo Ciebie, bo już mnie coś strzela.
Nie widziałem Cie ani razu na spocie - ANI RAZU.
Raz Cie widziałem, kiedy wpadłeś na wesele Adriana jak robiliśmy bramę.
A wielce wypowiadałeś się w spocie od Postiego, ze znasz mnie i Pagóra rewelacyjnie - jakyś,y co weekend pili, itd... że się pozabijamy, itd...
ehhh...
Nie wiem zatem skąd możesz wiedzieć, jaki są u Nas klimaty, itd...
Wydaje mi się, że czasy przedszkola już mineły i jesteśmy poważnymi ludźmi.
Nie rozumiem, jak można bać się podejść, czy coś w tym stylu.
Przecież nie bijemy, nie gryziemy, itd...
Nikt nie będzie nikogo za rączkę wprowadzał do grona...
Badźmy poważni...
A czy ktoś stoi plecami, czy nie to też bezsensowny argument, bo często robią się grupki przy samochodach i omawiamy różne tematy.
Nie rozumiem, jak można się za to obrażać...
po prostu dla mnie żal to co piszesz...
Widać, że nie bywasz, nie wiesz co się dzieje, więc proszę Cie - nie pisz takich głupot, bo przez to innych odpychasz od spotów...
Pozdro
Nie widziałem Cie ani razu na spocie - ANI RAZU.
Raz Cie widziałem, kiedy wpadłeś na wesele Adriana jak robiliśmy bramę.
A wielce wypowiadałeś się w spocie od Postiego, ze znasz mnie i Pagóra rewelacyjnie - jakyś,y co weekend pili, itd... że się pozabijamy, itd...
ehhh...
Nie wiem zatem skąd możesz wiedzieć, jaki są u Nas klimaty, itd...
Wydaje mi się, że czasy przedszkola już mineły i jesteśmy poważnymi ludźmi.
Nie rozumiem, jak można bać się podejść, czy coś w tym stylu.
Przecież nie bijemy, nie gryziemy, itd...
Nikt nie będzie nikogo za rączkę wprowadzał do grona...
Badźmy poważni...
A czy ktoś stoi plecami, czy nie to też bezsensowny argument, bo często robią się grupki przy samochodach i omawiamy różne tematy.
Nie rozumiem, jak można się za to obrażać...
po prostu dla mnie żal to co piszesz...
Widać, że nie bywasz, nie wiesz co się dzieje, więc proszę Cie - nie pisz takich głupot, bo przez to innych odpychasz od spotów...
Pozdro
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
Szczerze koledzy to jakoś wcześniej chciało mi się jeździć jakaś atmosfera była lapsza teraz to jakoś podupadło przynajmniej dla mnie.
Lubie was ale z powodu właśnie takich grupek nie jeźdżę.
Klubowicze powinni być wszystcy razem zwarci a tu właśnie panują grupki.
Widać nikomu juz nie chce się pisać na tym forum chyba przez tydzień nikt nie zaglądnął do tego tematu.
A jak już ktoś coś pisze to właśnie tak jak powyżej każdy narzeka, boli coś kogoś.
Kłuci się bo coś tam.
Bez sensu lepiej dać sobie spokój.
Ja to tak odczuwam mimo że dziennie zaglądam kto co pisze itp.
Pozdrawiam
Lubie was ale z powodu właśnie takich grupek nie jeźdżę.
Klubowicze powinni być wszystcy razem zwarci a tu właśnie panują grupki.
Widać nikomu juz nie chce się pisać na tym forum chyba przez tydzień nikt nie zaglądnął do tego tematu.
A jak już ktoś coś pisze to właśnie tak jak powyżej każdy narzeka, boli coś kogoś.
Kłuci się bo coś tam.
Bez sensu lepiej dać sobie spokój.
Ja to tak odczuwam mimo że dziennie zaglądam kto co pisze itp.
Pozdrawiam
- ShoofeL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 2003
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AYM 155KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
...wydaje mi sie, że przesadzacie.
Zawsze będą grupki.
Na to nic nie poradzicie.
Nie zawsze jest temat, który Cie interesuje - wtedy nie stoisz bo musisz i słuchasz, ale normalne jest, że przenosisz się tam, gdzie jest coś interesującego.
Atmosfera jest ok i ja osobiście nie zauważam jakiś większych zmian.
Prędzej jest tak, że znudziło Wam się przyjeżdżanie...
...ja jestem co tydzień i jakoś nudy nie czuje
i większość myśli podobnie jak i ja
A też wchodzę na forum i widzę , że nic się nie dzieje w temacie na śląskim, ale mimo wszystko co czwartek jadę na 3 Stawy, bo wiem, że ludzie będą...
To, że nic nie pisze na forum nie znaczy, że nic się nie dzieje w życiu spotowym
Zawsze będą grupki.
Nie zawsze jest temat, który Cie interesuje - wtedy nie stoisz bo musisz i słuchasz, ale normalne jest, że przenosisz się tam, gdzie jest coś interesującego.
Atmosfera jest ok i ja osobiście nie zauważam jakiś większych zmian.
Prędzej jest tak, że znudziło Wam się przyjeżdżanie...
...ja jestem co tydzień i jakoś nudy nie czuje
i większość myśli podobnie jak i ja
A też wchodzę na forum i widzę , że nic się nie dzieje w temacie na śląskim, ale mimo wszystko co czwartek jadę na 3 Stawy, bo wiem, że ludzie będą...
To, że nic nie pisze na forum nie znaczy, że nic się nie dzieje w życiu spotowym
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
No to jak zawsze będą grupki to również zawsze będzie mało ludzi na spotach.Bo nie wszystkim odpowiada właśnie to że tworzą się kółka zainteresowań i później jest tak że stoisz jak palec sam przy swoim aucie,aż w końcu stwierdzasz "a pier...e to" i jedziesz do domu!Proste jak drut!Wolę się spotkać osobiście np. z mastercrattor'em i jest to czas o wiele pożyteczniej spędzony jak na spocie!ShoofeL pisze:Zawsze będą grupki.
Apropo ShoofeL, celowo pisałem że nie piszę imiennie do nikogo, więc jak już wyszedłeś z przedszkola to zejdź ze mnie bo nie chce mi się znowu Ci tłumaczyć jak krowie na granicy o co mi chodzi?Rozumiesz?
usunieto
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
stasiuszef, słuchaj.. jak sobie wyobrazasz spota gdzie jest około 40 osób .. wszyscy maja stac w jednym kółku i opowiadać sobie kawały? .. po 2
jak są grupki to stoją przwaznie przy kogos samochodzie i rozmawiaja o jego problemach związanych z autem lub coś w tym stylu.. po 3 jak sie jest nowym to moze My mamy podejsc do kogos, nosic go na rękach z ato ze przyjechał na spota i wgl.. w nowej pracy tez tak robisz ? ludzie .. ktos kto nie jezdzi na spoty tylko za przeproszeniem PIE...... za klawiatura jaki to on jest i jak jest na spotach .. to niech lepiej milczy bo naprawde takich ludzi jest mi żal.. to do Ciebie stasiuszefuniu .. wqwiasz ludzi niemiłosiernie a to ze 2 razy byles na spocie :hahaha: ciekawe kiedy ? naprawde żałosne jest to co piszesz.. pozałem Cie dopiero na weselu Adriana z s4.. niewiem skad i kto ty ale ok.. mamy zgrana ekipe ale to nie znaczy ze ona jest dla nowych niedostepna czy cos... jak sie jest nowym to chyba normalne ze trzeba podejsc poznac sie pokazac samochod porozmawiac itd.. a nie stac zboku jak kołek czy cos ... wiec prosze nie pie..... głupot bo az mi sie chce płakać ze smiechu jak czytam twoje posty na temat spotow czwartkowych . Może wiec przyjedziesz na spota w czwartek zapoznamy sie pogadamy ? aaa nie bo kiedys napisales ze wolisz siedziec w domu ..
w sumie to by było na tyle
sory za błędy czy cos ale no ponosi mnie jak czytam takie bzdety w wykonaniu goscia ktory byl dwa razy na spocie ..
jak są grupki to stoją przwaznie przy kogos samochodzie i rozmawiaja o jego problemach związanych z autem lub coś w tym stylu.. po 3 jak sie jest nowym to moze My mamy podejsc do kogos, nosic go na rękach z ato ze przyjechał na spota i wgl.. w nowej pracy tez tak robisz ? ludzie .. ktos kto nie jezdzi na spoty tylko za przeproszeniem PIE...... za klawiatura jaki to on jest i jak jest na spotach .. to niech lepiej milczy bo naprawde takich ludzi jest mi żal.. to do Ciebie stasiuszefuniu .. wqwiasz ludzi niemiłosiernie a to ze 2 razy byles na spocie :hahaha: ciekawe kiedy ? naprawde żałosne jest to co piszesz.. pozałem Cie dopiero na weselu Adriana z s4.. niewiem skad i kto ty ale ok.. mamy zgrana ekipe ale to nie znaczy ze ona jest dla nowych niedostepna czy cos... jak sie jest nowym to chyba normalne ze trzeba podejsc poznac sie pokazac samochod porozmawiac itd.. a nie stac zboku jak kołek czy cos ... wiec prosze nie pie..... głupot bo az mi sie chce płakać ze smiechu jak czytam twoje posty na temat spotow czwartkowych . Może wiec przyjedziesz na spota w czwartek zapoznamy sie pogadamy ? aaa nie bo kiedys napisales ze wolisz siedziec w domu ..
w sumie to by było na tyle
sory za błędy czy cos ale no ponosi mnie jak czytam takie bzdety w wykonaniu goscia ktory byl dwa razy na spocie ..
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Słuchaj no młody gówniarzu uważaj co piszesz bo takie teksty możesz posyłać kolegom z placu.Nie życzę sobie żebyś klnął do mnie.Jak Cię matka nie nauczyła kultury to siedź cicho a nie bluźnij na publicznym forum.Od ziemi nie odrosłeś a pyskujesz jakbyś był nie wiadomo kim, a tak naprawdę jesteś zwykłym bęcwałem!
Forum jest ogólnodostępne i mogę wyrażać swoje zdanie tak samo jak Ty.Nie obrzucam cię błotem i oczekuję tego samego.A jak tego nie rozumiesz to wróć do szkoły!Ja szabuję twoje zdanie na temat spotów a ty szanuj moje.Jeszcze raz wyjedziesz z takimi sczeniackimi hasłami to poproszę Admina żeby się tobą zajął.
Forum jest ogólnodostępne i mogę wyrażać swoje zdanie tak samo jak Ty.Nie obrzucam cię błotem i oczekuję tego samego.A jak tego nie rozumiesz to wróć do szkoły!Ja szabuję twoje zdanie na temat spotów a ty szanuj moje.Jeszcze raz wyjedziesz z takimi sczeniackimi hasłami to poproszę Admina żeby się tobą zajął.
usunieto
Słuchaj no .. gówniarz to mozesz sobie do kogoś tam z rodziny mowić ... A i nie obrażaj mnie kolego bo wiesz.. to ze pojdziesz do admina to znaczy tylko tyle ze jestes poprostu burak.. a i nie wchodz mi na temat matki bo jak ja ci wejde to naprawde bedzie nie dobrze...
a wracajac do sprawy ... "wyszczekany" cwaniaku za 2 grosze co to nikt go nie widzial a chwali sie znajomosciami.. przyjedz na spota raz , drugi , trzeci i zobacz jak to NAPRAWDE JEST NA SPOCIE a nie pierdzielisz tutaj jakies tempe swoje przemyslenia.. pozdro i pomysl naprawde kolego nad swoim zachowaniem bo jestes zalosny.. moze i jestem mlody ale no naprawde nie zrozumie tego nigdy byc raz w miejscu i odrazu w czarnych kolorach je opisywać.. pozdro i nie.. a ciekawe kim ty jestes ze tak od ziemi odrosles .. pozdro koles jesteś smieszny max .. teraz lec do admina POZDRO .. i ty raczej wroc do szkoly i naucz sie pisac :lol: :lol: :mrgreen:
a wracajac do sprawy ... "wyszczekany" cwaniaku za 2 grosze co to nikt go nie widzial a chwali sie znajomosciami.. przyjedz na spota raz , drugi , trzeci i zobacz jak to NAPRAWDE JEST NA SPOCIE a nie pierdzielisz tutaj jakies tempe swoje przemyslenia.. pozdro i pomysl naprawde kolego nad swoim zachowaniem bo jestes zalosny.. moze i jestem mlody ale no naprawde nie zrozumie tego nigdy byc raz w miejscu i odrazu w czarnych kolorach je opisywać.. pozdro i nie.. a ciekawe kim ty jestes ze tak od ziemi odrosles .. pozdro koles jesteś smieszny max .. teraz lec do admina POZDRO .. i ty raczej wroc do szkoly i naucz sie pisac :lol: :lol: :mrgreen:
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7