[A6 c5 2.5 TDI] Oslony przegubow
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Przysięgał Ci nie będę, bo już od dawna głowy ani żadnej innej części ciała za nic nie daję, ale niemało części juz kupiłem w ASO i ta osłona jak wszystkie inne była zapakowana w zaklejony kartonik z obrazkami jak wszystkie inne czesci ori oraz z numerem części.malard pisze:Kolego RomanS jeżeli sprzedali Ci Spidana to na 100% nie jest to oryginał ( one są twardsze). Spotkałem się z tym, że w niektórych serwisach sprzedają również zamienniki, np. w servisie VW w Piasecznie jak pewnego czasu pytałem się o wahacze to pan proponował mi zamienniki.
Widziałem nie takie rzeczy (docisk sprzęgła z napisem LUK, rolkę rozrządu z napisem INA, itp).
Co byłoby w tym dziwnego że SPIDAN (byc może nie tylko on) produkuje te osłony dla VW :?:
Części samochodowe online - Motostacja pl
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Nie ma w tym nic dziwnego bo tak w rzeczywistości jest.Dla ASO produkuje ta sama fabryka co dla normalnych hurtowych odbiorców.Pakowane jest tylko w pudełka adekwatne dla tego kto kupuje.Np na rolce pisze INA a na pudełku Ruville??Czemu??A no temu,że Ruville to tylko pakowacz.I tak samo jest w porównaniu ASO-reszta świata.
usunieto 

-
- Forum Audi A6 / A7
Nadrukować można wszystko.
Polska firma np. może produkować i wysyłać do Niemiec skąd sprzedają do całej UE
I wszyscy się cieszą że kupują Niemieckie solidne.
A powinno być "Dobre bo Polskie".
Tak samo jest z olejami np. do tipa. Jedna firma produkuje później tylko rozlewają w różne opakowania z różnymi cenami.
Polska firma np. może produkować i wysyłać do Niemiec skąd sprzedają do całej UE
I wszyscy się cieszą że kupują Niemieckie solidne.
A powinno być "Dobre bo Polskie".
Tak samo jest z olejami np. do tipa. Jedna firma produkuje później tylko rozlewają w różne opakowania z różnymi cenami.
Pozdrawiam
Darnok
Darnok