[A6 2.5tdi] końcowy wynik po czipie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tonny
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
auto przejechało około 70tys km i nic mu nie dolega ,poza tym jest bardzo elastyczny ,wyścigówką ze świateł nigdy nie będzie bo ma pierwszy i drugi bieg krótki a od 50km/h juz idze jak torpeda ,i daje dużą radośc zjazdy ,wysoki moment nisko położony gwarantuje elastycznośc i prowokuje do agresywnej jazdy
- krzycho0110
- Forum Audi A6 / A7
Moje jak hamowałem(AKE) to wyszło w serii 182,3 Hp /3731Rpm i 386,3 Nm /3151Rpm ,ale hydraulikę robiłem na wiosnę więc wiem ze wszystko jest ok,no i logi również z których wynikało ze jest zdrowiutkiaudifun pisze:hmm a jeszcze jedno chciałbym się zapytać jak waszym zdaniem auto trzyma serie powiem tylko że uto ma pewny przebieg 250 tys.

Po prostu zrób pełne logi i daj na forum ,wtedy masz wszystko jak na dłoni
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tonny
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
kolego to jest wykres tego samego auta tylko z innej hamowni,tak że kolego ty i ten pseudo tuner widać nie umiecie czytać wykresów ,auto zostało zrobione wzorcowo przy przebiegu 220 tys i nie potrzeba było zmieniać żadnych wałków bo miało org przebieg sam je sprowadzałem a teraz ma 270 tys popatrz i zastanów się nad swoim .270 nm przed chipsem to mają 1.9tdi anie 2.5tdi a jak wiadomo diesle jeżdżą momentem obrotowym a nie koniami pozdro