Oto kilka fotek - Pozdrawiam

censored pisze:Bardzo fajna C4 , naprawdę fajnie wyglądaDobry silnik , dobre wyposażenie , nic tylko się cieszyć.
Jak mam coś zaproponować to ten dwu-rurek bym wyciał i włożył jedną normalną okrągłą końcówkę i włożył większe felgi (17")
Pozdrawiam

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)

U mnie przy ponad 285 tys tez jest caly wydech orginalny od nowosci;] tez jestem zadziwony zywotnoscia :-Dpilot pisze:Dziwne jest to że ma oryginalny cały wydech i to w dobrej kondycji, nie wiem czy był wymieniany czy po prostu jest tak żywotny, a może ma faktycznie przekulane tylko te 265tys km

dobrze ze ich nie kupilem. Sprawa druga która razi to ten znaczek "A6" na prawej stronie klapy, sciągnąc go jak najpredzej, po prawej stronie nie ma miejsca na takie cos, po prostu razi to juz z daleka,  Pomijając felgi i niedociagniecia na tylnej klapie  furacz z  zajefanym silniczkiem, gratuluje
  dobrze ze ich nie kupilem. Sprawa druga która razi to ten znaczek "A6" na prawej stronie klapy, sciągnąc go jak najpredzej, po prawej stronie nie ma miejsca na takie cos, po prostu razi to juz z daleka,  Pomijając felgi i niedociagniecia na tylnej klapie  furacz z  zajefanym silniczkiem, gratuluje