[ALL V6] Problem z temperaturą - termostat
Przepraszam bardzo z pośpiechu nie zauważylem , że znajduje sie link do opisu z ELSY , swojej Elsy nie moge uruchomic a instalke bede mial dopiero w środe , a autko czeka na wymiane termostatu . Dziekuje serdecznie i jeszcze raz przepraszam.
[ Dodano: 2010-01-12, 20:23 ]
Witam
Wymiana termostatu pompy wody jak i całego rozrządu zakończona powodzeniem, . Na pompę wody był tzw.. ostatni gwizdek łożysko w niej było wyjechane.
Dziękuje za pomoc.
[ Dodano: 2010-01-12, 20:23 ]
Witam
Wymiana termostatu pompy wody jak i całego rozrządu zakończona powodzeniem, . Na pompę wody był tzw.. ostatni gwizdek łożysko w niej było wyjechane.
Dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam Grzegorz
Witam,
Mam dokładnie te same objawy w moim AAH, wczoraj wymieniłem termostat na WAHLERA, zalałem nowym płynem i mimo to dalej w trasie przy szybszej jeździe jest 70st. tak jakby termostat się nie domykał. Auto mam dopiero tydzień, myślałem, że to będzie przyczyna niedogrzewania ale niestety nie pomogło
Chyba przyjdzie się do tego przyzwyczaić i tyle.
Pozdrawiam
Przemek
Mam dokładnie te same objawy w moim AAH, wczoraj wymieniłem termostat na WAHLERA, zalałem nowym płynem i mimo to dalej w trasie przy szybszej jeździe jest 70st. tak jakby termostat się nie domykał. Auto mam dopiero tydzień, myślałem, że to będzie przyczyna niedogrzewania ale niestety nie pomogło

Pozdrawiam
Przemek