tuning a6 c4 czy to bedzie pasowało
tuning a6 c4 czy to bedzie pasowało
Panowie mam a6 c4 awant chcem ją troszke przypucować mam taki pomysł: ładne alu 17,obnirzyć tylko pytanie lepiej o 30 czy 40 mm bo różne opinie słyszałem niechcem żeby była przesadnie twarda tylko delikatnie sztywniejsza w zakretach i wizualnie ładniejsza,xenonki,tłumik sportowy,gril chrom,nakładki na lusterka chrom,listwa na tylną klape jak w c5 chrom,ciemne szybki, niewiem co z relingami zrobić zdjąć czy też chromowane kupić.Ostatnio widziałem a6 c5 i miała nakładki na nadkola chromowane i powiem ciekawy efekt zastanawiam sie nad tym.Co o tym myślicie i jaki polecili byście wzór alu.pozdrawiam 

Grzegorz
						- 

pedros
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Henryk.
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
potwierdzam opinie ÂŁukasz32  jeśli tłumik sport to kup sobie e36 jakieś albo golfa albo szpachelcalibre
 jeśli tłumik sport to kup sobie e36 jakieś albo golfa albo szpachelcalibre  rzędowe v5 tak ślicznie chodzi że zagłuszenie tego głośntym tlumikiem to grzech , można się ew pokłusić na jakaś ładną końcówkę wydechu która będzie spasowana ładnie z tyłem .
 rzędowe v5 tak ślicznie chodzi że zagłuszenie tego głośntym tlumikiem to grzech , można się ew pokłusić na jakaś ładną końcówkę wydechu która będzie spasowana ładnie z tyłem .

jeśli tłumik sport to kup sobie e36 jakieś albo golfa albo szpachelcalibre
 jeśli tłumik sport to kup sobie e36 jakieś albo golfa albo szpachelcalibre  rzędowe v5 tak ślicznie chodzi że zagłuszenie tego głośntym tlumikiem to grzech , można się ew pokłusić na jakaś ładną końcówkę wydechu która będzie spasowana ładnie z tyłem .
 rzędowe v5 tak ślicznie chodzi że zagłuszenie tego głośntym tlumikiem to grzech , można się ew pokłusić na jakaś ładną końcówkę wydechu która będzie spasowana ładnie z tyłem .LED A6 C6 post952248.html#p952248
						Auto stawiasz na takich kółkach jak kolega pawlo5 > link .
Końcówka wydechu to wypolerowana dwururka.
Auto możesz wedle życzenia posadzić na glebę.
Relingi bezwzględnie zostawiasz na dachu. Zależnie od koloru nadwozia można je wypolerować.
Szyby można również przyciemnić.
No i nie przesadź z chromem, bo możesz uzyskać efekt odwrotny od zamierzonego.
I tak wygląda idealne c4, czyli prawie takie jak wyszło z fabryki.

Końcówka wydechu to wypolerowana dwururka.
Auto możesz wedle życzenia posadzić na glebę.
Relingi bezwzględnie zostawiasz na dachu. Zależnie od koloru nadwozia można je wypolerować.
Szyby można również przyciemnić.
No i nie przesadź z chromem, bo możesz uzyskać efekt odwrotny od zamierzonego.
I tak wygląda idealne c4, czyli prawie takie jak wyszło z fabryki.

-Audi 100 Avant '92r. ABC (Rezanko: Soczewki, el. szyby, roletki tylnych drzwi, dekory, ori 3 światło stop, 8 fabrycznych głośników, podświetlane nawiewy)
-Poprzednio 4 inne OOOO
						-Poprzednio 4 inne OOOO
- Tomash_vel_Bobby
- Forum Audi A6 / A7 
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
co to za model felg?zbys20 pisze:ja polecam zawieszenie Eibach -35
felgi takie jak ja mam :lol: [url=http://images41.fotosik.pl/214/013246bdfbd1db27m.jpg]Obrazek[/URL]
ja osobiście nie zakładał bym grila w pełnym chromie
xenony, nakładki na lusterka, ciemne szybki jak najbardziej :lol:
tłumik sportowy nie koniecznie
Rozumiem lusterka w chromie grill ale nadkola to już za bogato i może wyjść niechciany efekt moja tak wygląda może coś podpatrzysz pozdrawiam
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10856550

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10856550
Poturbowany
						- grzesiek_wroc
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 163KM
Myślę że najlepiej będzie wyglądać jak gleba będzie tylko o 30mm do tego ładny 17'' felunek, chrom lusterka, relingi i listwa na tylną klapę, do tego xenony i ciemne szybki. Wydaje mi się że po tym będzie wyglądać zaj... i sam dojdziesz do wniosku że będzie tego za dużo z tym grilem i nakładkami w chromie.

- Dawidows89
- Forum Audi A6 / A7 
- grzesiek_wroc
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 163KM