Witam
Posiadam A6 2,5TDI 98r i mam pytanie. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co oznacza migająca kontrolka grzania świec? Ostatnio podczas jazdy zapala się co jakiś czas i miga przez kilkanaście sekund.
Proszę o opinie
Pozdrawiam
Arek
[A6 C5 2,5TDI 98r] migająca kontrolka świec żarowych
dzięki kolego
poczytałem trochę i w sumie to jest wiele powodów migania tej kontrolki, także w dalszym ciągu ten problem pozostaje pod znakiem ? chyba będę musiał się podpiąć pod vag-a
mimo wszystko dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Arek
[ Dodano: 2009-11-12, 13:58 ]
Witam ponownie.
Panowie zaobserwowałem, iż ta kontrolka grzania świec mruga dopiero gdy poziom paliwa spada mi do 1/4 pojemności baku i to mruganie powtarza się aż do rezerwy paliwa. Jak mam paliwo powyżej 1/4 baku to kontrolka w ogóle się na zapala. Miał ktoś taki przypadek? co to może oznaczać?
Pozdrawiam
Arek
poczytałem trochę i w sumie to jest wiele powodów migania tej kontrolki, także w dalszym ciągu ten problem pozostaje pod znakiem ? chyba będę musiał się podpiąć pod vag-a
mimo wszystko dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Arek
[ Dodano: 2009-11-12, 13:58 ]
Witam ponownie.
Panowie zaobserwowałem, iż ta kontrolka grzania świec mruga dopiero gdy poziom paliwa spada mi do 1/4 pojemności baku i to mruganie powtarza się aż do rezerwy paliwa. Jak mam paliwo powyżej 1/4 baku to kontrolka w ogóle się na zapala. Miał ktoś taki przypadek? co to może oznaczać?

Pozdrawiam
Arek